SON TV

Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca’ya ödül!

Uluslararası Ticaret ve Yönetim Danışmanlığı konusunda özel sektör yöneticiliği yapan Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'ya anlamlı ödül...

Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca’ya ödül!

Uluslararası Ticaret ve Yönetim Danışmanlığı konusunda özel sektör yöneticiliği yapan Korkmaz Karaca ödüle layık görüldü.

İş dünyasında çözüm odaklı tavrı ile başarılı işler yapan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi olarak da görev yapan Korkmaz Karaca, İngiltere Merkezli Finans Klübü tarafından Türkiye’nin umut vadeden Özel Sektör Yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomo

KORKMAZ KARACA KİMDİR?

Korkmaz Karaca 1978 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Orta ve lise eğitimini Marmara Koleji’nde tamamlayan Korkmaz Karaca, öğrenim hayatına Uludağ Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi Öğrenimi alarak devam etti. Lise yıllarından itibaren iş hayatına atılan Korkmaz Karaca bir çok özel sektör kuruluşunda yönetici olarak görev yaptı. Türkiye’nin ve Dünyanın Gübre Sektöründe ki önemli oyuncularından İsviçreli İndagro firmasının Türkiye Temsilciliği’ni yaptı.

Mega Varlık A,Ş., Dap Holding, Sbk Holding, Doğan Holding, Yeditepe Faktoring, Acarlar İnşaat, Sütaş A.Ş. başta olmak üzere birçok özel sektör şirketine danışmanlık hizmeti verdi. 2010 – 2017 yılları arasında Deniz Baykal’ın Danışmanlığı görevinde bulundu.

8 Ekim 2018 tarihinde Resmî Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından; Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi.