SON TV

Adliye’de intihar eden şahıs hakkında şok detay

Dün Çağlayan Adliyesi'nde 6.kattan atlayarak intihar eden Murak Uslu hakkında şok bir detaya ulaşıldı.Uslu daha önce de tecavüz girişimi suçuyla yargılanıyormuş

Adliye’de intihar eden şahıs hakkında şok detay

Dün öğlen saatlerinde Çağlayan Adliyesi’nde, hakkında görülen taciz davası duruşmasında tutuklama kararı çıkınca D Blok 6. kattan atlayarak hayatını sonlandıran Murat Uslu’nun daha önce de genç bir kıza tecavüz girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Uslu hakkındaki şok detaya SON.TV ulaştı. Aynı iş yerinde çalıştığı kıza tacizde bulunmasıyla mahkemece tutuklama kararı verilen Uslu’nun meğerse bu ilk vukuatı değilmiş.

10 YILLA YARGILANIYORMUŞ

Ulaşılan bilgilere göre, Uslu daha önce Beyoğlu’nda günlerce takip ettiği genç bir kızın evine zorla girerek tecavüz girişiminde bulunmuş ancak Uslu’nun bu girişimi sonuçsuz kalmış. Bu olayla Uslu hakkında, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde ‘Çocuğun Cinsel İstismarı, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme’ suçlarından 3 yıl 6 aydan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmış. Murat Uslu’nun tecavüz saldırısında bulunduğu kızın 19 yaşında olduğu öğrenildi.

ETİKETLER: