SON TV

İşadamı Lemi Gülman eski kayınvalidesini şikayet etti!

İşadamı Lemi Gülman eski eşi Reyman İpekel ile süren mal paylaşımı davasında yalancı tanıklık yaptığını iddia ettiği eski kayınvalidesini şikayet etti.

İşadamı Lemi Gülman eski kayınvalidesini şikayet etti!

İşadamı Lemi Gülman eski eşi Reyman İpekel ile İstanbul Aile Mahkemesi’nde süren mal paylaşımı davasında yalancı tanıklık yaptığını iddia ettiği eski kayınvalidesi Roben İpekel’i savcılığa şikayet etti.

“KAYINVALİDEM YALANCI TANIKLIK YAPTI”

Lemi Gülman şikayet dilekçesinde Roben İpekel’in 12 Şubat günü İstanbul Aile Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya gelerek bazı asılsız iddialarda bulunduğunu ileri sürdü. Roben İpeke’ın amacının davanın seyrini değiştirmek olduğunu kaydeden Lemi Gülman, şüphelinin kızı Reyhan İpekel’in yüksek bir tazminat almasını sağlamaya çalıştığını kaydetti.
Savcılığa Roben İpekel’in ifadesinde ortaya attığı bazı iddiaların yalan olduğuna dair bazı belgeler de sunan Lemi Gülman, eski kayınvalidesi hakkında yalan tanıklıktan dava açılmasını talep etti. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlattı. Türkiye’nin ilk 100 zengini arasında gösterilen işadamı Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman ve Reyhan Gülman (İpekel) çifti, 2007 yılında birbirlerine karşılıklı boşanma davası açtı. Boşanma süreci devam ederken Lemi Gülman’ın spiker Ece Özbek’le ilişki yaşadığı ve bu ilişkiden bir oğlunun olduğu ortaya çıktı. Zina gerekçesiyle kocayı ağır kusurlu bulan mahkeme, toplam 3.5 milyon lira tazminatın faiziyle birlikte Reyhan İpekel’e ödenmesine hükmetti. Bu arada Reyhan İpekel, kocasıyla bilerek ilişki yaşayarak bir çocuğu olan spiker Ece Özbek’e de tazminat davası açtı. Özbek İpekel’e 7 bin lira ödemeye mahkum edildi.

ETİKETLER: