SON TV

Lachowski Kıvanç’ı tahtından edecek!

Son yılların en popüler erkek mankenlerinden biri hiç kuşkusuz Francisco Lachowski…

Lachowski Kıvanç’ı tahtından edecek!

1991 doğumlu Brezilyalı model; 2008 yılında, yani 17 yaşındayken ‘Supermodel of the World’ yarışmasını kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Lachowski, Türkiye’de Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı Mavi Jeans reklamlarıyla tanındı. Markanın yeni sezon koleksiyonunun yüzü olan Lachowski ile Türkiye’deki reklam çekimleri sırasında bir araya gelme şansı yakaladık. İşte yakışıklı modelden moda ve özel hayatına dair detaylar:

SERENAY AKILLI VE GÜZEL

-Mavi markası için çalışmak çok zevkli. En keyif aldığım işlerden biri oldu. Gerçekten tam bir aile gibiyiz. Daha önce Bodrum’da, sonra da İstanbul’da çekimler yaptık.
-İstanbul da, Bodrum da çok güzel. İstanbul’a her gelişimde heyecanlanıyorum. İlk geldiğimde hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Sadece Wikipedia’dan okuduğum birkaç bilgi vardı aklımda. Ama geldiğimde ne kadar büyük ve güzel bir şehir olduğunu görünce çok etkilendim. Bir dahaki sefere ailemle birlikte gelip tatil yapmak istiyorum.
-İstanbul, New York gibi kozmopolit. Bazen İstanbul’da sokakta yürüyorum, hepsi birbirinden çok farklı ama aynı derecede sıcak insanlar görüyorum.
-Çok fazla Türk manken tanımıyorum ne yazık ki. Reklamlarda birlikte rol aldığım eski manken Kıvanç Tatlıtuğ’u tanıyorum. Bir de yeni reklamlarda birlikte rol aldığımız Serenay Sarıkaya’yı tanıyorum.
-Kıvanç Tatlıtuğ çok tatlı bir insan. Reklam çekiminden önce onu tanımıyordum, bu kadar ünlü biri olduğunu bilmiyordum. Buna rağmen çok mütevazı biri. Reklam setinde tanıştığımız an hemen konuşmaya başladık. Bana kendisi, hayatı, projeleri hakkında birçok şey anlattı. Çok sıcak biri.
-Serenay Sarıkaya güzel, akıllı ve sıcak bir insan. Çekimlerde çok eğlendik.

TÜRKÇE ÖĞRENİYORUM

-İlk reklam çekimlerinde cidden zorlandım. Geçen seferki reklamdaki repliklerim biraz daha zordu. Bu sefer çok zorlanmadım, cümlelerimi daha kolay söyleyebildim. Belki de artık Türkçe’yi öğreniyorum.
-Genelde rahat giyinmeyi çok seviyorum. Skinny jean giymeyi seviyorum. Mavi’nin jean’leri de favorilerim arasına girdi.
-17 yaşında ‘Supermodel of the World’ yarışmasını kazandım. Bu yarışmadan sonra da Paris’te defilelere çıkmaya başladım. Böylelikle tanınmaya başladım.
-Kariyerimde kendi çabalarım ile olduğum yere geldim. Menajerler tabii ki yardımcı oluyor ama en önemlisi insanın kendi işini iyi yapması.

PAPARAZZİLER PEŞİMDE DEĞİL

-Bence en iyi manken, eşim Jessiann Gravel Beland. Sebebini söylemeye gerek yok sanırım!
-Model olarak normal bir hayatım var. Gösterilen ilgiden dolayı mutluyum, keyfini çıkarıyorum. Neyse ki peşimden koşan paparazziler yok. Öyle olsaydı hayatım daha zor olabilirdi.
-Ailem benim için çok önemli, oğlum Milo için yaşadığımı söyleyebilirim.
-Birçok manken arkadaşım var, onlarla bir aile gibiyiz. En yakın arkadaşım Marlon Teixeira. O da benim gibi Brezilyalı. Hatta Marlon burada da oldukça tanınan bir model.
-İlk defilem bir Gucci defilesiydi. Hayatımın en heyecanlı anlarından biriydi.