SON TV

Survivor Sahra’dan şoke eden itiraf!

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümüne Gönüllüler Takımı'ndan Sahra'nın itirafı damga vurdu

Survivor Sahra’dan şoke eden itiraf!

Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümüne Gönüllüler Takımı’ndan Sahra’nın itirafı damga vurdu. Sahra’nın sözleri takımın favorilerinden Turabi’yi adeta çıldırttı…

Survivor 2014’ün ilk konseyinde Gönüllüler Takımı’ndan Ünlüler Takımı’na geçecek isimin belirlenmesi için yapılan oylamada Akın’ın ismini yazan Sahra’nın itirafı Turabi’yi çıldırttı. Geçiş için yapılan oylamada Gönüllüler’den 4 isim Mert’i yazarken, 3 isim de Akın’ın Ünlüler Takımı’na geçmesini istemişti.

ÜNLÜLER AKIN DEDİ

Ünlüler Takımı, daha uyumlu bir isim olduğunu düşündükleri için takıma Akın’ın katılmasını istediler. Böylece yarışmaya Gönüllüler Takımı’nda başlayan Survivor Akın, Ünlüler Takımı’na geçti.

ÇILDIRTAN İTİRAF

Dün akşam yayınlana bölümde, yarışmalarda gösterdiği performansla takımına büyük katkı sağlayan Akın geçişinden büyük pişmanlık duyan Sahra ilginç bir itirafta bulundu.
Yarışmalardaki performanslarını değerlendiren Sahra “Benim bu adaya geldiğimden beri en büyük pişmanlığım bireysel olarak düşünüp Akın’ın adını yazmamdı. Bunu hiç kendime yedirip söyleyemiyordum. Kendisinden özür diliyorum adını yazdığım için. Keşke bizim takımda olsaydı da daha güçlü olsaydık.” dedi.

Akın tarafından memnuniyetle karşılanan bu sözler Gönüllüler’in favori ismi Turabiy’i çıldırttı. Bu itirafın ardından söz alan Turabi, “Arkadaşımızın böyle söylemesi açıkçası beni utandırdı. Ne kadar kötü olursa olsun rakibe söylenecek bir laf değildi. Açıkçası sinirim bozuldu ve daha fazla konuşamayacağım. İstemediğim söz söylendi” diye konuştu

ETİKETLER: