SON TV

Paralel yapı devletin yargıcı Erol Tekmen’i istemiyor!

Adana'da 19 Ocak'ta MİT TIR'larının durdurulmasının ardından açılan davada paralel yapı, Erol Tekmen'i TIR sanıklarını objektif yargılayacağı için istemiyor.

Paralel yapı devletin yargıcı Erol Tekmen’i istemiyor!

Adana’da 19 Ocak’ta MİT TIR’larının durdurulmasının ardından açılan davada paralel yapı, Hakim Erol Tekmen’i TIR sanıklarını objektif yargılayacağı için istemiyor.

Paralel yapı, Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erol Tekmen’i kendisine mensup olmadığı, devletin yargıcı olduğu için reddi hakim talebinde bulundu.

DİĞER ÇARE ASKERİ MAHKEME!

Devletin hakimi Erol Tekmen için HSYK’ya yapılan hakimin reddi talebi ise heyet tarafından kabul edilmeyince Paralel’in başka bir çaresi de askeri mahkeme oldu.

TIR olayını askeri mahkemeye yargılatmak isteyerek aleyhine sonuç çıkarmaya çalışan Paralel Yapı yine umduğunu bulamadı.

Askeri Mahkeme talebinde bulunan Paralel Yapı’ya mahkeme heyeti, ‘Biz yetkiliyiz’ diyerek, bu talebin reddine karar verdi.

DOSYA 8. AĞIR CEZA MAHKEMESİ’NE GÖNDERİLDİ

Bunun üzerine heyet ‘mahkeme başkanının reddi’ talebini incelemek üzere dosyayı Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ne göndermeye karar verdi.

ETİKETLER: