SON TV

Alper Kul: Ezik biriydim!

Alper Kul Olur Olur isimli filmin çekimlerini tamamlamasının ardından Günaydın'dan İlker Gezici'ye samimi açıklamalarda bulundu.

Alper Kul: Ezik biriydim!

Alper Kul Olur Olur isimli filmin çekimlerini tamamlamasının ardından Günaydın’dan İlker Gezici’ye samimi açıklamalarda bulundu.

Senaryosunu yazdığı ve rol aldığı ‘Olur Olur’ isimli filmin çekimlerini tamamlayan Alper Kul: Liseden mezun olana kadar ezik, elinde Bond çantayla gezen asosyal biriydim
Alper Kul’un, senaryosunu Ali Kobanbay ile birlikte yazdığı ‘Olur Olur’ isimli filmin çekimleri tamamlandı.

Kerem Çakıroğlu’nun yönettiği filmde Kul’un yanı sıra eşi Aylin Kontente, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu ve Ayça Varlıer rol alıyor. Alper Kul, 7 Kasım’da izleyici ile buluşacak olan filmde, ‘Ali’ isimli bir karakteri canlandırıyor. ‘Ali’nin sevdiği kıza açılamayan ve onun tarafından aşağılanan asosyal biri olduğunu söyleyen Kul, kendisiyle ilgili bir de itirafta bulundu:

“Ben de liseden mezun olana kadar ezik, elinde Bond çantayla gezen asosyal biriydim. Çocukluğum çok kötü geçti; spora yeteneğim yoktu, kızlardan bile kısaydım… Kendimle yavaş yavaş barışıyorum.” Filmin ismi konusunda çok düşündüklerini belirten ünlü oyuncu, “O da olur bu da olur derken en sonunda ‘Olur Olur’da karar kıldık.

‘Olur Olur’; ‘Neredesin Firuze’ filmi gibi müzikli ve eğlenceli bir film olacak” dedi. Filmde babası Fikret Kul ve kayınpederinin de rol aldığını söyleyen Kul, çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini anlattı: “Babamla çalışmak zordu. Çünkü kendine has doğaçlamaları var. Aile komedisi yaptık.”

‘BANA TORPİL YOK’
Filmde rol alan Alper Kul’un eşi Aylin Kontente ise eczanede kalfa olarak çalışan ‘Vildan’ adında bir kızı oynuyor. Kontente, “Eş kontenjanından mı yararlandınız?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Torpil yok. Başrol oynamıyorum. Alper, ‘Vildan’ karakteri için beni düşünmüş.”