SON TV

Pınar Altuğ’a eleştiri şoku! ‘Onun oynadığı dizi…’

Pınar Altuğ'un Türk toplumuna örnek olabilecek bir hayat tarzının olmadığını söylendi. Yapımcı Birol Güven araya girdi.

Pınar Altuğ’a eleştiri şoku! ‘Onun oynadığı dizi…’

MGD, Cinemarine Sinemaları ve Bodrum Belediyesi tarafından ve Kültür Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın kapanışında tartışma çıktı.

Yapımcı Türker İnanoğlu’nun 100. Yıl Onur Ödülü aldığı törene Pınar Altuğ damga vurdu. Pınar Altuğ ile ilgili tartışma büyüdü, Birol Güven araya girdi.

Törende Birol Güven’in Mandra Filozofu filmi gösterildi. Ardından Birol Güven seyircilerin sorularını yanıtladı. Seyircilerden Biri Çocuklar Duymasın ile ilgili konuştu.

Çocuklar Duymasın adlı dizinin Türkiye’de örnek teşkil ettiğini söyleyen seyirciyle bir başka seyirci yanıt verdi. Diğer seyirci, Pınar Altuğ’ın örnek teşkil edecek bir insan olmadığını söyledi.

Hayatı skandallarla dolu, kocasını aldatmış, iki koca değiştirmiş birinin rol aldığı projenin de örnek teşkil edemeyeceği söylendi.

Bir dönem, bu sebeplerden dolayı Birol Güven de Pınar Altuğ ile anlaşmazlığa düşmüş, oyüzden dizide Zeynep Tokuş’u oynatmıştı. Fakat sonrasında Birol Güven ile Pınar Altuğ barışmışar, Altuğ’da diziye geri dönmüştü.

Tartışmanın büyümesinin ardından Birol Güven araya girdi ve Kimsenin özel hayatının kimseyi ilgilendirmeyeceğini, önemli olanın Pınar Altuğ’un yaptığı iş olduğunu söyledi.

ETİKETLER: