SON TV

Fırat Nuri Balkan ile Aslıhan Ketenci evliliği bitti

Çırağan'da dillere destan düğünle evlenenen Fırat Nuri Balkan ile Aslıhan Ketenci evliliği bitti.

Fırat Nuri Balkan ile Aslıhan Ketenci evliliği bitti

Çırağan’da muhteşem bir düğünle evlenen işadamı Fırat Nuri Balkan ile Aslıhan Ketenci’nin mutlu günleri geride kaldı.

Aldatıldığını öne süren Ketenci, 3 milyon lira tazminat ve 25 bin lira nafaka talep ederken, karşı dava açan Fırat Nuri Balkan ise eşinin kendisiyle yalı ve yat için evlendiğini iddia etti.

Çırağan Sarayı’nda 14 Temmuz 2012’de muhteşem bir düğünle evlenen Fırat Nuri Balkan ile Aslıhan Ketenci (Balkan) çiftinin kızları oldu. Ancak bir süre sonra aralarında anlaşmazlık başladı. İnşaat şirketi sahibi F. Nuri Balkan’ın aşırı alkol tükettiğini, yabancı uyruklu ve “eskort” diye tabir edilen kadınlarla ilişki yaşadığını, yatında alem yaptığını savunan eşi Aslıhan Ketenci, evliliğin temelinden sarsıldığını öne sürdü. Ketenci, Yeniköy’de şoför, kaptan ve hizmetlileri olan 4 katlı bir yalıda yaşarken eşinin kendisini beş parasız terk ettiğini, bir anda bebeğiyle Üsküdar’da bodrum katına taşınmak zorunda kaldığını anlattı. Doğum için gittiği ABD’de kocasının telefonunda kadınlarla mesajlaşma ve fotoğraflarını gördüğünü iddia eden Ketenci, dava dilekçesinde Yeniköy’deki yalının bebeği ile kendisine tahsisini istedi. Kocasının aylık kredi kartı harcamasının 100 bin lira olduğunu öne süren Ketenci, kendisinin ise çalışmadığını söyledi. Ketenci’nin avukatı, “Müvekkilim birçok kadın gibi aldatılmış ve ağır travma içindedir. Müvekkilim ve velayetini istediği çocuğu için aylık 25 bin lira ile 3 milyon lira maddi-manevi tazminata hükmedilmesini istiyoruz” dedi.

‘BODRUM DEDİĞİ ŞIK BAHÇE KATI ‘
Davalı koca F. Nuri Balkan ise karşı dava açarak eşinden 1 milyon lira tazminat istedi. Balkan, anne ve babasına ait Yeniköy’deki yalıda bir süre yaşadıklarını, sonra Üsküdar’a taşındıklarını ifade etti. Davacı Ketenci’nin üst sınıf bir yaşam ve statü kazanmak için müvekkiliyle evlendiğini iddia eden Balkan’ın avukatı ise “Bodrum katı dediği daire şık bir bahçe katıdır ve yüksek güvenlikli sitededir. Boşanma süreci ile birlikte bu daire davacıya tahsis edilmiştir” diye konuştu.

7 BİN TL TEDBİR NAFAKASI ALACAK
Ketenci’nin dava dilekçesinde sanki Yeniköy’deki evden atılmış gibi bir izlenim uyandırdığını anlatan Fırat Nuri Balkan’ın avukatı, “Müvekkilimin iffetsiz ve sadakatsiz bir yaşam sürdüğü külliyen yalandır. Müvekkilim eşinden boşanmak üzeredir ve kızını da çok sevmekte, tüm ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. Müvekkilim ayrıca lüks bir yaşam sürdürecek düzeyde değildir ve aylık geliri 5 bin liradır. Tarafların şoförü, kaptanı, yatılı personeli ve çocuğun dadısı da yoktur. Hiçbir zaman aylık 100 bin lira kredi kartı harcaması olmamıştır. Davacı nafaka ile sokakta veya bodrum katta bırakılmamıştır. Şirketten sürekli para çeken müvekkilim kayıtlara bakıldığında şirkete borçlu konumdadır. Davacının tüm taleplerinin reddi ile çocuğun velayetinin babaya verilmesini ve müvekkilim lehine 1 milyon lira manevi tazminata hükmedilmesini istiyoruz” dedi. Mahkeme ara kararında Aslıhan Ketenci ile çocuğu için aylık 7 bin lira tedbir nafakasına hükmetti.

Sabah – Ali Oktay

ETİKETLER: