SON TV

Burcu Biricik: Hep anne olmak istedim

Burcu Biricik, 'Küçük bir düğün yapacağız. Yeşil, kırlık bir alanı panayır gibi süsleyip, tatlı tatlı eğlenelim istiyoruz' dedi.

Burcu Biricik: Hep anne olmak istedim

Temmuzda Emre Yetkin’le nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Biricik, “Küçük bir düğün yapacağız. Yeşil, kırlık bir alanı panayır gibi süsleyip, tatlı tatlı eğlenelim istiyoruz” dedi.

Oynadığı bir dizinin başrol oyuncusu olan Burcu Biricik, bir dergiye gelinlikle poz verdi. Sevgilisi Emre Yetkin’den geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan oyuncu, “Yuva kurmak bana uzak değildi. Hep anne olmak istedim. Emre’ye ‘Yıllarımı birlikte geçirebilecek miyim?’ diye bakıyorum ve olumsuz hiçbir şey göremiyorum. Ben, o adamı bulduğuma inanıyorum” dedi. Burcu Biricik: Hep anne olmak istedim

Küçük bir düğün istediklerini belirten Biricik, “Kimse kasılmasın.Yeşil, kırlık bir alanı panayır gibi süsleyip gün batımından başlayıp, tatlı tatlı eğlenelim istiyoruz” şeklinde konuştu. arklı gelinlik modelleriyle poz veren oyuncu, “Nasıl bir gelinlik istiyorsunuz?” sorusuna ise, “Sandıktan çıkmış, nostaljik, sade ve anne gelinliği gibi bir şey olsun istiyorum” yanıtını verdi.