SON TV

Tarkan’ın ilk babalık heyecanı

Tüm dünyaca tanınan megastar Tarkan ilk babalık heyecanını yaşadı. Eşi Pınar'dan bir kızı olan ünlü star Tarkan sosyal medyadan kızı Liya'yı paylaştı

Tarkan’ın ilk babalık heyecanı

Tüm dünyaca tanınan megastar Tarkan ilk babalık heyecanını yaşadı. Eşi Pınar’dan bir kızı olan ünlü star Tarkan sosyal medyadan kızı Liya’yı paylaştı.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun, Liya adını verdikleri kızları Almanya-Moers’deki Bethanien Hastanesi’nde doğdu.

Tarkan baba olacağını da bir video ile duyurduğu Instagram hesabından paylaştığı mesajda, ‘Kızımız “Liya” dünyaya geldi 🙂 Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çooook güzel duygular içindeyiz…’ dedi.

İŞTE BABA OLAN TARKAN’IN KIZI LİYA’NIN İLK FOTOĞRAFI

Tarkan baba oldu - İşte kızının fotoğrafı

 

Bilindiği gibi 2016 yılında Pınar Dilek ile dünya evine giren Tarkan tüm hayranlarını şaşırtmıştı. Tarkan, baba olacağını Şubat ayında sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurmuştu ve video çok büyük ilgi görmüştü.

Tarkan mutlu haberi verdiği videosunda; “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; ‘Doğru mu, değil mi?’ ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘Yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.” demişti. Bu sözler üzerine uzun zaman hayranları tarafından konuşulmuştu.

ETİKETLER: