SON TV

İstanbul 18 Temmuz 2018 yağış kaça kadar sürecek?

İstanbul'da beklenen yağmur başladı! İstanbulluların en merak ettiği soru şu: İstanbul'da yağış kaça kadar sürecek? Meteoroloji uyardı!

İstanbul 18 Temmuz 2018 yağış kaça kadar sürecek?

Son dakika: İstanbul’da beklenen yağmur başladı! İstanbulluların en merak ettiği soru şu: İstanbul’da yağış kaça kadar sürecek? Meteoroloji uyardı!

İstanbul’da beklenen sağanak yağış başladı. Meteoroloj, yaptığı uyarıda, İstanbul için sağanak yağış beklendiğini ve vatandaşların tedbirli olması gerektiğini belirtti. Uzun zamandır yaz sıcaklarıyla kavrulan İstanbul’da sağanak yağmı ilk olarak Anadolu Yakası’nda başladığı öğrenildi. Sağanak yağışın Avrupa Yakası’ndaki ilçelerde de görüldüğü belirlendi. Peki İstanbul genelinde yağmur ne kadar etkili olacak?

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da bugün saat 10.00-16.00 arasında görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın yerel olarak kuvvetli (10-35 kg/metrekare) olacağı öngörülüyor.

Meteoroloji, yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu ve su hortumu oluşma riskine karşı ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

 

ETİKETLER: