SON.TV/KARABÜK
Karabük Barosu’nda gerçekleştirilen genel kurulda yeni başkan belli oldu. Baro sosyal tesislerinde yapılan seçimde, kayıtlı 281 avukatın 231’i sandık başına gitti. Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Avukat Sibel Şirin, baronun yeni başkanı seçildi.
SANDIKTAN 115 OYLA ÇIKTI
Başkanlık seçiminde oy dağılımı şöyle oldu:
- Avukat Sibel Şirin: 115 oy
- Avukat Şerife Özdemir: 67 oy
- Avukat İrem Nane Öksüzoğlu: 47 oy
Kullanılan iki oy ise aday olmayan isimlere yazıldı.
KÖKLÜ YENİDEN ADAY OLMADI
İki dönemdir Karabük Barosu Başkanlığı görevini yürüten Avukat Emrah Köklü, bu seçimde yeniden aday olmadı. Genel kurulda başkanlık için üç kadın avukat yarıştı.
“16 YIL ARADAN SONRA”
Son.tv’nin elde ettiği bilgilere göre, baro seçimi sonrasında konuşan Şirin, haziran ayından bu yana ekibiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ve meslektaşlarıyla birebir görüştüklerini belirtti.
Karabük Barosu tarihinde ilk kez üç kadın adayın başkanlık için yarıştığını söyleyen Şirin, seçim sürecinin centilmence geçtiğini vurguladı. Meslektaşlarına teşekkür eden Şirin, baroda 16 yıl aradan sonra yeniden bir kadın avukatın başkanlık görevini üstleneceğini ifade etti.
PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRECEK
Önceki kadın başkanın başarılı çalışmalarını örnek almak istediğini belirten Şirin, seçim döneminde açıkladıkları projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını söyledi. Şirin, yarıştığı diğer iki adaya da teşekkür etti.
ETİKETLER: #Karabük #KarabükBarosu #SibelŞirin #BaroSeçimi #Avukat #Yargı









