31 Mart yerel seçim anket sonuçlarında son durum

Vatandaşlar büyük bir ilgiyle seçim anketi konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Son seçim anket sonuçları kelimesi şu sıralar arama motoru Google’da en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. İstanbul’da AK Parti ile MHP’nin Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile CHP ile İYİ Parti’nin Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu büyükşehir belediye başkanlığı için yarışıyor. İşte büyükşehirlerde ve İstanbul’un ilçelerindeki seçim anket sonuçları…

Sultangazi’de Cumhur İttifakı’nın AK Partili adayı Abdurrahman Dursun ORC’nin son seçim anketine göre %54.9 oy oranıyla birinci sırada yer alıyor. Sultangazi’de Millet İttifakı’nın oy oranı ise yine ORC’ye göre %34.9.

Şişli’de eski belediye başkanlarından Mustafa Sarıgül’ün önde olduğu belirtiliyor. ORC seçim anketine göre Cumhur İttifakı adayı Nihal Yıldırım’ın oy oranı %26.5, Millet İttifakı CHP adayının oy oranı ise %23.3.

ORC’nin seçim anketine göre Beykoz’da Cumhur İttifakı adayı AK Partili Murat Aydın; %54.3 oy oranıyla ilk sırada yer alıyor. CHP adayının oy oranı %25.5, İYİ Parti adayının oy oranı ise &8.1.

Çekmeköy’de ise Cumhur İttifakı AK Parti adayı Ahmet Poyraz’ın oy oranı ORC’ye göre %48.7, CHP adayının oy oranı ise %41.3.

Bağcılar’da Cumhur İttifakı mevcut belediye başkanı Lokman Çağırıcı ORC’ye göre %54.5 oy oranıyla ilk sırada yer alıyor,

Bahçelievler’de de AK Parti adayı Hakan Bahadır %45.6 oy oranıyla ilk sırada yer alıyor.

AK Parti’nin Bayrampaşa adayı mevcut belediye başkanı Atila Aydıner; %48.6 oy oranıyla seçim yarışını önde götürüyor. CHP adayının oy oranı ise ORC anket firmasına göre %38.8.

Beşiktaş’ta CHP’nin adayı ORC’ye göre %55.3 oy oranıyla ilk sırada; Cumhur İttifakı adayı Serkan Toper’in oy oranı ise ORC’ye göre %21.6

İstanbul’un güzide illerinden EyüpSultan’da AK Parti adayı Deniz Köken’in oy oranı ORC’ye göre %44.5, CHP adayının oyu ise %33.1.

Fatih’te AK Parti adayı Ergün Turan’ın oy oranı %45.5, CHP adayının oyu ise % 36.6.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde Cumhur İttifakı adayı İsmet Yıldırım’ın oy oranı ORC anket firmasına göre %51.6, Millet İttifakı adayının oy oranı ise %34.1.

Üsküdar ilçesinde de AK Parti adayı aynı zamanda mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen’in oy oranı ankete göre %44.2, CHP adayının oy oranı ise %42.1.

           


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version