Ağlama Anne final yapıyor! Ağlama Anne 13. bölümde neler oluyor!

Ağlama Anne dizisinden hayranlarına üzücü bir haber geldi. Sen Anlat Karadeniz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova gibi önemli dizileri ekranlarına getiren ATV’de yayınlanan Ağlama Anne dizisinin final kararı aldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda apar topar ekranlardan çekilen ATV’nin sevilen dizisi Ağlama Anne yeni sezonda heyecanla yeniden ekranlara getirilmişti. Fakat dizinin bu kez final için geri sayıma başladığı öğrenildi. ATV’nin reytinglerde istediği sonucu veremeyen dizisi Ağlama Anne için final çanları çalmaya başladı. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde de ATV, Verda isimli diziyle sözleşmeyi feshetmişti.

RAKİPLERİN ARKASINDA KALDI

13 bölüm garantisi olduğu konuşulan Ay Yapım imzalı Şahin Tepesi dizisinin 8. bölümde final yapacağı iddiaları gündemdeydi. Fakat geçtiğimiz cuma günü ekrana gelen bölüm, reytinglerde ‘İstanbullu Gelin’, ‘Kızım’ ve ‘Payitaht Abdülhamid’ gibi rakiplerinin arkasında kalınca apar topar final kararı alındı.

Kanal, internet sitesinden yaptığı bir açıklamayla 6. bölüm için final duyurusu yaptı. Başrollerini Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un paylaştığı dizinin kadrosunda, Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç da yer alıyordu.

Hatırlanacağı üzere ATV, bu ay ekrana getirmeye hazırlandığı; Kutsi, Şerif Sezer, Hale Soygazi ve Mine Tugay gibi ünlü isimleri bünyesinde barındıran ‘Verda’ dizisiyle sözleşmesini iptal etmiş ve dizi daha başlamadan tarihe karışmıştı. Yine kanalın en iddialı projelerinden biri olarak gösterilen Ağlama Anne dizisi de reyting listelerinde hızla düşmeye başlayınca apar topar ekrandan çekilmişti.

HARCAİ GELİYOR

Öte yandan önceki günlerde kanalın ‘Hercai’ isimli iddialı bir diziyi ekrana getirmek için hazırlıklara başladığı öğrenilmişti. Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Mardin’de çekimlerine başlanan ve büyük trajediler yaşayan güçlü bir ailenin hikâyesi ekrana taşınacak olan Hercai dizisi için Mia Yapım’la el sıkışılmıştı.

AĞLAMA ANNE’NİN 13. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

İşte Ağlama anne dizisinin 12. bölüm özeti: Zeynep, Adnan’ı baba olarak kabullenmeye başlar.

Zeynep, Adnan’ı baba olarak kabullenmeye başlar. Tam her şey duruldu derken Pınar sayesinde gördüğü fotoğraflar Hasan’ın yeniden patlamasına sebep olur. Zeynep, ne olduğunu anlamadan dedesinin peşinden hastaneye gider. Onu oradan kim kurtaracak? Adnan, boşanma işlemlerini askıya almışken Özlem, Zeynep’i kaçıran kişi olduğunu kimlere kendi ağzıyla söyleyecek? Peki bu son damla Özlem’in başına ne gibi işler açacak? Alya’dan kim ne ister? Bu defa polisler kimin için ve neden gelmiştir?

Ağlama Anne 13. yeni bölüm fragmanı: Zeynep’in yarım kalan mutluluğu! (Ağlama Anne 12. son bölüm izle)
Ağlama Anne 12. son bölümü ile geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Yayınlanan 12. son bölümde; Zeynep Adnan’ın babası olduğu gerçeğini kabul ederken, Ali Osman’ın Adnan ile ilgili söyledikleri Alev’i çileden çıkarıyor. Damla’nın, Zeynep’e sevgi ile ilgili sözlerini Alev kapı arkasından dinliyor. Ağlama Anne 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Ağlama Anne 12. son bölümü ile bu akşam ATV’de ekrana geldi. Ağlama Anne son bölümde; Hasan, Alev’e Zeynep ile ilgili Pınar’ın ona gösterdiği resimlerden yola çıkarak uygunsuz şeyler yaptığını ima ediyor. Necmiye, Özlem’e Zeynep ile ilgili hesap sormaya gidiyor. Özlem Zeynep’i kaçırttığını ağzından kaçırırken, Alev Özlem’in gırtlağına yapışıyor… Ağlama Anne 13. yeni bölüm fragmanı dikkat çekti.

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 12. BÖLÜM ÖZETİ…

Özlem, boşanma protokolünü imzaladığına bpişman olur. Babasına o protokolü yırtmak için kendisine vermesini ister ve Adnan’dan asla boşanmayacağını söyler. Bu arada Hasan Pınar’ın Zeynep ile ilgili gösterdiği resimler yüzünden öfkelenir. Evde herkese bağırığ çağırmaya başlar. Adnan, Zeynep ile birlikte kalacakları evi ona gösteriri. Zeynep evi çok beğenmiştir. Adnan’a “keşke annem de görseydi” der. Bu sırada Alev onları hüzünlü bir şekilde dinlemektedir.

Ağlama Anne

ADNAN BOŞANACAĞINI ZEYNEP’E SÖYLÜYOR

Nevzat, Adnan’ı arayarak Özlem’in boşanma protokolünü imzaladığını haber verir. Adnan boşanacağını kızına ve Alev’e söyler ardından da yeni evin anahtarını Zeynep’e verir. Zeynep ve Adnan kucaklaşırlar. Alev’in içi paramparçadır. Bu sırada Damla evde onları beklemektedir. Ali Osman Alev’in evinin önünde öfkeden delirmiş bir şekilde bir ileri bir geri volta atmaktadır.

ALİ OSMAN’IN SÖZLERİ ALEV’İ ÇİLEDEN ÇIKARIYOR

Adnan, Alev ve Zeynep eve döndüklerinde Ali Osman dışarıda onları izlemektedir. Adnan gittikten sonra Ali Osman Alev’in yanına gelir. Adnan ile ilgili söyledikleri Alev’i çileden çıkarır. Adnan’ın Zeynep’in babası olduğunu ve her zaman görüşeceklerini söyler. Ali Osman Adnan’ı bir daha buralarda görürse onu ezeceğini söyler.

Ağlama Anne

ADNAN PROTOKOLÜ ALIYOR

Zeynep, Damla’ya yeni evini anlattıktan sonra evi beraber görmeleri için ısrar eder. Alev yemekten sonra Damla’ya babasının yaptıklarını anlatır. Adnan, Nevzat’ın evine gider. Nevzat boşanma protokolünü ona uzatır. Özlem’in zor durumda olduğunu Özlem’e biraz zaman tanımasını ister.

HASAN ZEYNEP’İ KANDIRIYOR

Sabah Zeynep okula giderken dedesi ile karşılaşır. Hasan durumunun iyi olmadığını hastaneye gideceğini söyler. Zeynep’ten hastaneye beraber gitmelerini ister ancak Zeynep sınavı olduğunu okula gitmesi gerektiğini söyler. Hasan ısrar edince Zeynep çaresiz kalır ve kabul eder. Hastaneye geldiklerinde Hasan kadın doğumdan sıra numarası alır. İsim olarak da Zeynep’in adını verir. Zeynep’in hiçbir şeyden haberi yoktur.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version