Ahmet Çakar’dan Beşiktaş – Genk maçı yorumu

Beşiktaş, dün UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda çıktığı üçüncü maçta Genk’e kendi sahasında 4-2 mağlup olmuştu.

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş’ın sahasında Genk’e 4-2 kaybettiği maç sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Çakar’ın paylaşımları şu şekilde:

Bu geceki Genk hezimetinin yegane sorumlusu Yusuf Namoğlu’dur. Bence Beşiktaş Jimnastik Kulübü erkek futbol takımı bu gece emeklilikte yaşa takılmıştır .

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. maçında Belçika temsilcisi Genk ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, 90 dakika sonunda Genk’e 4-2 mağlup oldu.

Beşiktaş’ın karşılaşmadaki gollerini 74. dakikada ve 86. dakikada Vagner Love attı. Genk’e Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren golleri 23. dakikada ve 69. dakikada Mbwana Samatta, 81. dakikada Dieumerci Ndongala ve 83. dakikada kendi kalesine Caner Erkin kaydetti.

Beşiktaş ‘beyaz sayfa’ açamıyor!

Son galibiyetini ligde Kayserispor önünde alan Beşiktaş, Genk karşısına yeni bir sayfa açmak için çıkmıştı. Ancak 90 dakika sonunda hesaplar tutmadı, 4 maçtır kazanamayan Siyah-Beyazlılar bunların 3’ünden mağlup ayrıldı.

Avrupa’da üst üste yenilgi

Belçika ekibi 69. dakikada farkı ikiye çıkardı. 5 dakika sonra gelen Vagner Love’ın golüyle umutlanan Siyah-Beyazlılar’ın beraberlik aradığı dakikalarda Genk üst üste bulduğu gollerle mücadeleyi kopardı.

81’de Ndongala, 84’te de Piotrowski’nin golleriyle rakip farkı açarken Love’ın 85’teki sayısı skoru bellirledi. Böylelikle Beşiktaş’ın kazanamama serisi 4 maça çıkmış oldu. Kayseri galibiyetinin ardından kazanmayı unutan Siyah-Beyazlılar ligde deplasmanda Konya ile berabere kalıp Göztepe’ye kaybetmişti. Kartal Avrupa Ligi’nde de üst üste iki maçından mağlup ayrıldı, taraftarını üzmeye devam etti.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version