Ali Koç, Ersun Yanal’ı Fenerbahçe’ye neden getirmedi? Rıdvan Dilmen açıkladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Ankaragücü’ne evinde 3-1 mağlup oldu ve teknik direktör Phillip Cocu ile yollar ayrıldı. Usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Phillip Cocu’nun görevinden alınmasını değerlendirirken Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un, Ersun Yanal’ı neden takımın başına getirmediğine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Rıdvan Dilmen’in o yorumları…

“HATALI OLAN YÖNETİM VE BAŞKANDIR”

“Cocu geç kalınmış bir karardır. Hatalı olan yönetim ve başkandır. Ama bu sene bir kayıp olarak görüldüğü için de yeni teknik adam ‘sezon sonuna kadar idare edecek bir antrenör’ olmamalı. Onun için bugün karar vermemelisin. 11 Kasım’a kadar, yani 13 günlük bir zamanınız var.”

“EMRE AKBABA’YI NEREDEN TANIYORSUN?”

“Ben Comolli’ye güvenmiyorum. Araştırdı Andre Ayew’i getirdi, araştırdı Emre Akbaba’yı istedi. Sen nereden tanıyorsun Emre Akbaba’yı?”

“Taraftar rahatladı. Önemli olan bu sorun bitti mi? Bir de şans var. Ali Koç, Fenerbahçeliler için tek kelime eleştirilen bir insan değil. Her ne kadar kendisi ‘eleştiriyorlar’ deseler de ben hiç eleştirildiğini görmedim.”

“Ali Koç, Ersun Yanal’ı getirseydi ben ‘Niye getirdi?’ demezdim. Aykut Hoca’yı getirse mutlu olurdum. Ama Fenerbahçe’de öyle bir gelişim oldu ki; sanki taraftarın her dediği oluyor.”

“Şimdi seyirci rahatladı. ‘Cocu’yu yedik.’ diyor. Ali Koç, bu yüzden Ersun Yanal’ı getiremedi işte.”

“‘HER DEDİKLERİNİ YAPMIŞ OLACAĞIM'”

“Neden getiremedi? ‘Taraftar onu istemiyor, yapıyorum; bunu istemiyor, yapıyorum. Getirsem, her dediklerini de yapmış olacağım.’ diyor, kendi dünyasında.”

“Şimdi Ersun Hoca yok, Aykut Kocaman yok ama en kötüsü daha iyi olacaktır, muhakkak daha iyi olacaktır.”

“Ben 11 Kasım’ı önemli bir tarih olarak görüyorum. Galatasaray maçı için söylemiyorum. 11 Kasım’dan sonra bir hafta ara var. Aklı selim düşünüp, tekrar bir hata yapmadan ve yangına körükle gitmeden karar vermek gerek.”

Sabah


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version