Almeda Abazi’nin bayram fotoğrafına beğeni yağmuru

Almeda Abazi Sayışman, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla takipçilerini sevindirdi. Geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen oğlu Efehan ve eşi Tolgahan Sayışman ile birlikte bir fotoğraf paylaşan Almeda Abazi, takipçilerine bayram mesajı göndermiş oldu. Almeda Abazi, yeni doğum yapmasına rağmen fit ve güzelliğiyle şaşırttı. Yüzündeki doğum şişliği giden Almeda Abazi, eşi Tolgahan Sayışman ile birlikte dillere destan bir evlilik hayatı yaşıyor.

Oğulları Efehan ile birlikte aşk tazeleyen çift, sık sık fotoğraf paylaşarak takipçilerinin gönlünü kazanıyor. Almeda Abazi’nin fotoğrafına çok sayıda yorum gelirken fotoğraf aynı zamanda beğeni yağmuruna da tutuldu.

ALMEDA ABAZİ KİMDİR

Almeda Abazi, 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’un Tiran şehrinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını İstanbul Özel Tarhan Koleji, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü ve Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümlerinde tamamlamıştır.

2008 yılında yapılan Miss Globa Kainat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Ardından oyunculuğa merak saran Almeda Abazi; Konak ve Show Business adlı sinema filmlerinde rol almış, TRT kanalında yayınlanan Ayrılık adlı dizide oynamıştır.

Yok Böyle Dans adlı dans yarışmasında da yarışmacı olarak yer alan Almeda Abazi, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valeria karakterine can vermiştir. Bir süre boyunca Murat Ceylan ile birlikte Para Bende adlı programı sunan Almeda Abazi, günümüzde Tolgahan Sayışman ile 14 Şubat 2017 tarihinde evlenmiştir.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version