Antisemitizm iddialarına o avukattan sert tepki

Karabulut ailesinin avukatı tanınmış ceza hukukçusu Dr. Rezan Epözdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Fatih Altaylı ile yaptığımız ve aşağıda linkini paylaştığım programda, Fatih bey bana cinayetin gerekçesini soruyor, ben de mahkeme gerekçeyi binlerce sayfa ve onlarca klasöre rağmen tespit edemedi, 4 farklı senaryo üzerinde durdu diyorum ve mahkemenin üzerinde durduğu bu senaryoları anlatıyorum. Mayasız ayini de bu gerekçelerden biri. Bu duruşma tutanaklarına ve gerekçeye yansıyan bir durum, benim görüşüm değil. Yayının ilgili bölümünü izlemeden, beni antisemittik açıklama yapmakla suçlamak açıkça kötü niyetlidir ve benim asla kabul edemeyeceğim bir yaklaşımdır. Bu tür gerçek dışı, kötü niyetli ve hedef gösteren açıklamalar bu hunharca ve vahşice cinayeti de meşrulaştırmaktadır. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesini istirham ediyorum.

Antisemitizm benim hayatım boyunca uğruna mücadele ettiğim insani değerlere aykırı ve bu gerçek dışı ve kötü niyetli isnat beni ziyadesiyle üzer.

Avukat Dr. Rezan Epözdemir

Adli Tıp’ta, kollukta ve yargıda yaşanan skandallar, tehditlere ve manipülasyon çabalarına rağmen verilen hukuki mücadele, mezarın açılmasına ilişkin hukuki sürecin tartışılması gerekirken, kişisel görüşümü ihtiva etmeyen mahkemenin gerekçesinde tartıştığı iddialardan biri olan ayin iddiası üzerinden konuya yaklaşmak manidar ve


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version