ATA-AÖF 2018 YKS Ek Yerleştirme işlemleri başladı

Üniversite öğrencileri, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte üniversitelerinin ders kaydı ve akademik takvim gibi konularını araştırmaya başladı. ATA AÖF 2018-19 eğitim öğretim dönemi için ders kayıtlarını almaya başladı. Peki ama ATA AÖF ders kaydı nasıl yapılır? ATA AÖF ders kaydı son tarih ne zaman? ATA AÖF akademik takvim belli oldu mu? İşte ATA AÖF ile ilgili detaylar….

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Ek Yerleştirme Sonuçları ile Fakültemiz Programlarına Kayıt İşlemlerinin nasıl yapılacağına dair duyuru ve tarihler yayımlandı.

2 ŞEKİLDE KAYIT YAPILABİLİR

ATA-AÖF’den yapılan duyuruda 2018 YKS ek yerleştirme ile önlisans ve lisans programları için yerleşen adaylar iki şekilde kayıt yapabilecekler.Online veya ATA-AÖF’ye doğrudan başvuru yaparak kayıt yapılabilir.

ONLİNE KAYIT

Online kayıtlar 1-5 Ekim 2018 tarihlerinde olacak. Online kayıtlarda bu tarihler arasında materyal ücreti yatırılması gerekiyor. Kayıt belgesini elden veya posta yolu ile ATA-AÖF’ye ulaştırılması gerekiyor. Kayıt işleminin son aşamasında tüm öğrencilere kısa mesajla bilgi verilecek.

ATA AÖF DERS KAYDI NASIL YAPILIR?

2018-2019 eğitim öğretim yılında YKS/YKS EK, DGS/DGS EK, SLT, Yatay Geçiş, Sınavsız İkinci Üniversite ya da Af Kanunu kapsamında YENİ KAYIT yaptıran öğrenciler,

– Herhangi bir yolla (e-Devlet ile, Fakültemiz web sayfasındaki Online Kayıt Sistemi (OKS) sistemi üzerinden, posta/kargo yoluyla belge göndererek ya da doğrudan başvuru ile) kayıt yaptırdıysanız ve kayıtlı olduğunuz programa ait materyal ücretini ödediyseniz;

1 . sınıf güz yarıyılı ders kaydınız Dekanlık tarafından yapılacaktır.

1. sınıf için bunun dışında bir işlem yapmanıza ya da yaptırmanıza gerek yoktur.

Materyal ücretini henüz ödemediyseniz;

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden online olarak, Halkbank, Vakıfbank ya da Ziraat Bankası ATM ya da şubelerinden programaa ait materyal ücretini ödemelisiniz. Ödeme yaptığınızda;

1. Sınıf güz yarıyılı ders kaydınız Dekanlık tarafından yapılacaktır.

1. Sınıf için bunun dışında bir işlem yapmanıza ya da yaptırmanıza gerek yoktur.

Bu işlemler tamamlandıktan kısa süre sonra Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden ya da Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) üzerinden ders notları ve tüm materyallere erişebilirsiniz.

ATA AÖF 2018 – 2019 AKADEMİK TAKVİMİ


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version