Atatürk Havalimanı’nda başörtülülere hakaret eden Bülent Kökoğlu tutuklandı!

Gözaltına alınan Bülent K. emniyetteki işlemlerinin ardından öğleden sonra Bakırköy Adalet Sarayı’na getirildi.

Atatürk havalimanında başörtülü vatandaşlara yönelik hakaret içerikli çektiği video ile gündeme gelen Bülent Kökoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Skandal videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bülent Kökoğlu hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çektiği video ile başörtülülere ahlaksız ve terbiyesiz diyen Bülent Kökoğlu isimli kişi dindarlara nefret kustu. Her yerde pis başörtülüler, kara Fatmalar, Ninjalar var diyen kişinin sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

TUTUKLANDI

Atatürk Havalimanı’nda kaydettiği görüntülerde başörtülülere ve Başkan Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Bülent Kökoğlu, tutuklandı..

NEFRET KUSMUŞTU

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çektiği video ile başörtülülere ahlaksız ve terbiyesiz diyen Bülent Kökoğlu dindarlara nefret kusmuştu. Her yerde pis başörtülüler, kara Fatmalar, Ninjalar var diyen Kökoğlu’nun sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

BAŞKAN ERDOĞAN’A DA KÜFÜR ETMİŞ

İzmir Havalimanı’nda çektiği video ile başörtülülere hakaretler yağdıran Bülent Kökoğlu’nun daha önce çektiği başka bir görüntüde milletin seçtiği Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a hiç utanmadan küfür ettiği ortaya çıkmıştı..

ÜLKEMİZE DE HAKARET ETMİŞTİ!

Kamerasına ve takipçilerine kin kusan Bülent Kökoğlu videoda İzmir’den geldiğini söylemiş arkasından geçen başörtülü kadına hakaretler yağdırdıktan sonra ülkemize yönelik çirkin ifadeler kullanmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=uB0Xdauzyhs


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version