Avlu 25. son bölüm yayınlandı! Deniz ile Azra karşı saflarda… Avlu 25. son bölüm izle full

Avlu dizisinin 25. son bölümü, dün akşam Star Tv’de ekrana geldi. Avlu 25. son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Avlu’da yine ortalık karışıyor… Dizinin yayınlanan 25. son bölümünde Kudret elindeki silahla Deniz’in yanına gidip ‘sen beni hayatta bırakarak cezalandırdın öyle mi? Ben de seni öldürerek cezalandıracağım’ diyerek silahı ona doğrultuyor. Deniz ise ‘sen beni öldürmek istiyorsun ama ben o Deniz’i çoktan öldürdüm’ diyerek cevap veriyor. Öte yandan Azra ve tayfası yeni bir şey planlıyor.

Avlu dizisinin 25. son bölümü dün akşam Star Tv’de ekranlara geldi. 24. bölümün sonunda Kudret’in girdiği banyodan bir el silah sesi duyulmuştu.. Avlu 25. son bölümde Kudret’in Deniz’i vurmadığı görülüyor. Peki Kudret kimi vurdu? Avlu dizisinin yayınlanan 25. son bölümünde Kudret’in içeriye silah sokmasına çok kızan Zerrin, Kudret’e, başka cezaevine naklini istediğini söylüyor.

ÖZGE HAMİLE

Avlu 25. son bölümde Naciye’nin kızı Özge’nin hamile olduğu ortaya çıkıyor. Karnında Alp’in çocuğunu taşıyan Özge, bu durumun annesi tarafından öğrenilmesini istemiyor.

AVLU 25. SON BÖLÜM İZLE

AVLU 25. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz ve Özge duşların olduğu bölüme girdiğinde Kudret peşlerinden gelir. Kudret silahını çıkarır ve Deniz’e, “beni hayata bırakmakla cezalandırdın, ben de seni öldürerek cezalandıracağım” diyerek ona doğrultur. Bu sırada gardiyan Murat Kudret’i bulmak için peşinden gelmiştir. Kudret tam silahını ateşlemek üzereyken duşun perdesini açan Özge, karşısında Kudret’i görünce panikler. Kudret, onun bu paniklemesi karşısında tereddüt edince Deniz üstüne atılır. Boğuşma sırasında silah patlar. Silahın patlaması üzerine Zerrin ve diğerleri sesin nereden geldiğini bulmak için gardiyanlarla birlikte onların bulunduğu yere gelir.

AVLU 25. SON BÖLÜM ÖZETİ

Naciye silah sesini duyduktan sonra neler olduğunu öğrenmek ister ama Kudret’in elemanları onu başlarından kovarlar. Zerrin, yaşanan olayın açığa çıkmaması için gardiyanlara neler yapmaları gerektiğini söyler. Kudret’i Zerrin’in odasına getirirler. Zerrin odasının perdelerini kapatır ve hışımla Kudret’in suratına bir tokat atar. Ona “Kimin büyük olduğunu öğreneceksin” der. Ardından onu başka bir hapishaneye nakil edeceğini söyler. Kudret şoke olur. Zerrin’e bunu yapamayacağını dışarıda nüfuslu tanıdıkları olduğunu söylese de Zerrin kimseyi tanımadığını ve kimsenin onu artık takmadığını söyler. Ardından cezasını hücre yerine kendi koğuşunda çekeceğini ve silah olayından kimsenin haberi olmamasını ister. Kudret, Zerrin’e korkuyorsun deyince de çıldırır. Onu odasından çıkartır. Kudret’in odasından çıkmasının ardından masasının üstündeki her şeyini yere çalar.

ZERRİN YAŞANANLARI ÖRTBAS ETME DERDİNDE

Murat, boğuşma sırasında Deniz ve Kudret’in arasına girmiş ve patlayan silahın kurşunu onu sıyırmıştır. Zerrin işlerin çığrından çıkmasına müsade etmemek için Murat’ın hastaneye sevkine engel olur. Bu sırada Azra ve diğerleri silah sesinden sonra neler olduğunu anlamak isterler ama kimse neler olduğunu onlara anlatmak istemez. Yaralanan Murat hapishane revirine kaldırılır. Müdahale yapıldıktan sonra içeri giren Zerrin Murat ile konuşur. Murat’a yaşanan olayın gizli kalması için ne isterse yapacağını söyler.

MURAT ZERRİN İLE ANLAŞIYOR

Deniz, Murat’ın yattığı revire giderek ona teşekkür eder. Kudret koğuşuna döndükten sonra Deniz’i öldürmenin yollarını düşünmeye başlar. Bu sırada dışarıda Naciye’nin ağladığını duyunca elemanlarına onu susturmalarını söyler. Deniz, Murat’a bu şekilde iyileşemeyeceğini mutlaka hastaneye gitmesi gerektiğini söyler. Murat, bunu kabul etmez. Nedeni ise Zerrin ile yaptığı anlaşmadır. Anlaşma gereği Zerrin bütün soruşturma dosyalarını geri çekecektir. Bu yüzden de Deniz’e yaşanan olayı kimseye anlatmaması gerektiğini söyler.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version