Avlu 32. son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi! Deniz ölecek mi? (Avlu 32. son bölüm izle)

Avlu 32. son bölüm dün akşam yayınlandı. Avlu dizisinin dün akşam yayınlanan 32. son bölümünde Deniz ve Azra Kudret’in hışmına uğruyor. Avlu 32. son bölümde; bastonundan çıkardığı bıçak ile Deniz’i öldürmeye çalışan Kudret, Avlu’yu kana buluyor.

Avlu 32. son bölümüyle izleyenleri heyecanlandırdı. Avlu 32. son bölümde Deniz bıçaklanıyor, Azra ise evine ateş edilen kişiler tarafından vuruluyor.

Avlu dizisi 32. bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Avlu dizisinde hesaplaşma anı geliyor. Kudret, Deniz’i bıçaklıyor. Heyecan bir kez daha zirvede. Avlu dizisi 32. bölümüyle 28 Şubat 2019 Perşembe akşamı Star’da yayınlandı. Avlu’nun bu hafta yayınlanacak 32. son bölümde neler yaşanacak?

AVLU 32. SON BÖLÜM İZLE

Avlu, seyircisini heyecana boğan 32. son bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Limon Film imzalı Avlu dizisinin 32. son bölümünde Kudret’in anlamlı ve bir o kadar kafa karıştırıcı sözleri damga vuruyor. Avlu’da Kudret ve Deniz karşı karşıya gelirken, dışarıda Azra için silahlar patlıyor. Azra ve Deniz’in ölümle burun buruna geldiği yeni bölüm için heyecan gittikçe artıyor.

Avlu 32. son bölümü ile Star TV’de ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Azra, zor durumda. Şartlı tahliyesinin yanmasına sebep olanı bulmadan cezaevine dönmemeye kararlı. Firari duruma düşmek onu çok zorlarken bu kez peşinde polislerin dışında başkaları da vardır. Deniz, bir yandan Pelin’in bir yandan bebeğin iyiliğini düşünürken, Kudret intikam planını devreye sokarak Deniz’i bıçaklıyor. Peki, Avlu dizisi yeni bölüm (33. Bölüm) fragmanı geldi mi? Avlu’nun 32. bölüm özeti ve son bölüm izleme linki haberimizde…

AVLU 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…

AVLU 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AVLU SON BÖLÜM ÖZETİ: 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azra Yiğit’i bir inşaatta elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulur. Bu sırada arkasından yaklaşan Zerrin’in adamı onu bayıltıyor. Ardından da Yiğit’i bıçaklıyor. Yiğit’i çözüp onu bıçaklayan Azra olarak göstermek için bıçağı baygın yatan Azranın eline yerleştiriyor ve ardından bıçağı Yiğit’in yanına atarak çıkıyor.

AVUKAT PELİN’İ TEHDİT EDİYOR

Azra ayıldığında Yiğit’i ölmüş olarak bulur. Bu sırada siren seslerini duyan Azra ordan kaçıyor. Pelin mahkemeye çıkacağı zamanı beklerken avukat ona annesinin kazada yaralandığını ve hayatta kalmasının onun elinde olduğunu söylüyor. Murat avukatı görünce müdahale ediyor. Mahkemeye çıkan Pelin verdiği son ifadeyi geri çekerek nöbetçi mahkemede verdiği ifadeyi kabul ediyor.

DENİZ ÇILDIRIYOR

Deniz, gelen telefonda Pelin’in ifadesini geri çektiğini öğrenir. Deniz duydukları karşısında yıkılır. Pelin cezaevine döner. Herkes neler olduğunu sorar ama kimseye bir şey söylemez. Deniz avludakilere Pelin’in mahkemede suçlamayı geri çektiğini söyler. Deniz çıldırmış gibidir. Kör olan kadının yakasına yapışır. Hasret ve diğerleri kadını Deniz’in elinden zorlukla alırlar. Pelin’in yanına giden Deniz neden bunu yaptığını sorduğunda Pelin ağlayarak yaşananları anlatır.

AVLU 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, Pelin’i kanatlarının altına almış, kızın etrafındaki her türlü tehlikeyi savuşturmak için elinden geleni yapmaktadır. Kudret bir yandan ortadan kaybolan torununu bir yandan da yanı başındaki köstebeği aramaktadır. Avluya gelen yeni mahkum Deniz’de şüphe uyandırır. Zerrin, Azra’nın elini kolunu sallayarak avludan gitmesine seyirci kalacak mıdır?

Hapishane hayatına derin ve etkili bir bakışla yer veren Avlu Dizisi, bir hapishanede mahkum hayatı yaşayan kadınları ve hapishane yöneticileri üzerinden kurgulanan bir senaryo olarak izleyiciye sunuldu ve reytinglerde kendisine üst sıralarda yer buldu. Acımasız hapishane hayatı ve dışarıyla kesilmeyen bağlar yine dizide yer bulmuş durumda.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Avlu yeni fragmanda Kudret’in ‘Hiç beklemediği anda alacağım canını. O kendisini kral sanıyor’ dediği kişi kim? Deniz mi yoksa Azra mı? Avlu dizisinin yeni bölümü (31. bölüm) büyük bir merakla takip edildi.

Avlu Dizisi 31. Bölümde Yaşananlar!

Deniz, Pelin’i kanatlarının altına almış, kızın etrafındaki her türlü tehlikeyi savuşturmak için elinden geleni yapmaktadır. Kudret bir yandan ortadan kaybolan torununu bir yandan da yanı başındaki köstebeği aramaktadır. Avluya gelen yeni mahkum Deniz’de şüphe uyandırırken, Zerrin, Azra’nın elini kolunu sallayarak avludan gitmesine seyirci kalacak mıdır?

Azra cezaevinden tahliye olduktan sonra bir türlü dışarıya alışamıyor. Avlu dizisi 31 bölümde Azra, cezaevine Denizi ziyaret etmek için geliyor. Deniz ve diğer arkadaşlarıma çok özleyen Azra, hasret giderirken Deniz de, Azra’nın yokluğunda ne kadar zorlandığını fark ediyor. Azra’nın cezaevine bu şekilde gelmesi ve Deniz’i ziyaret etmesi Zerrin’i sinirlendiriyor. Ancak Azra’ya karşı kullanabileceği hiçbir şey olmayan Zerrin, onun avludan elini kolunu sallaya sallaya gitmesine sadece seyirci kalıyor.

Avlu Dizisi Eski Bölümlerde Yaşananlar!

Avlu’da işler kızışıyor. İpleri ele geçirmeyi başaran Deniz, Zerrin’e ve Kudret’e karşı büyük bir koz yakalıyor. Deniz’in Zerrin’e koşacağı şart merak edilirken, Azra gittikçe dibe batıyor. Azra’nın durumunu merak eden Deniz, Kudret’in boğazına yapışıyor. Azra kurtulacak mı sorusu merak edilen konular arasında yer alıyor.

Azra, sonunda Yiğit’in elinden kurtuldum derken kendini başka bir belanın ortasında bulur. Bu esnada Özge’nin bebeği de ortadan kaybolmuştur. Deniz, Kudret’e kaptırdığı kozu geri kazanır. Şimdi avluda kartlar yeniden dağıtılacaktır. Pelin’in davasında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır. Deniz, onu konuşmaya ikna etmeye çalışırken Kudret, Pelin’i susturmak için hangi yola başvuracak?

Azra, büyük tehlike altında! Azra’dan haber alınamaması başta Deniz olmak üzere herkesi tedirgin ediyor. Koğuşun kaderini değiştirecek olaylar baş gösteriyor. Avlu’da çığlıklar yükseliyor.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen, Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Avlu dizisinin yeni bölümü Perşembe akşamı sizlerle.

Avlu dizi konusu ve oyuncuları

Cezaevi hayatlarını konu alan dizi ve filmler her dönemde hem ilgi çekmiştir hem de birtakım eleştirilere de maruz kalmıştır. Cezaevi yönetimi, koğuşlarda hayat, içeride ve dışarıda yaşananlar diziyi oldukça ilgi çekici hale getirdi. Daha dizi bölümlerin başlarında olsa bile reytinglerde yukarıya tırmanmaya devam ediyor. Hak mücadelesi yanında koğuş adaletini de konu alan dizide çok başarılı oyunculukları da görmekteyiz.

Limon Film imzalı dizi Avlu’nun yönetmenliğini Yüksel Aksu yapıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçhan Çalışkur, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Barut, Onuryay Evren Tan, Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç dizide rol alan oyunculardır.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version