Behzat Ç.’nin kadrosuna bomba isim!

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ve izleyenleri ekranlara kilitleyen Behzat Ç. dizisi yeniden dönüyor. Behzat Ç. severleri çok fazla heyecanlandıran bu haber ardından gözler Behzat Ç.’nin kadrosuna çevrildi. İzleyenleri ekran başına yeniden kilitlemeyi hedefleyen Behzat Ç. haberleri sürekli gelirken bu kez bomba bir transfer göze çarptı.

6 yıl aradan sonra tekrar Blu Tv’de ekranlara gelecek efsane dizi Behzat Ç.’ye bomba bir isim daha dahil oldu. Ekranlara dönmeye hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri tamamlandı. Yeni sezonun Blu Tv’nin özel yapımı olarak ekranlara gelecek olan Behzat Ç.’nin kadrosu ise yıldızlar geçidi gibi.

Türkiye’nin sevilen kadın oyuncularından Belçim Bilgin, ‘Behzat Ç.’nin çok yakında BluTV’de yayınlanmaya başlayacak yeni sezonunda yer alacak.

Belçim Bilgin

İnter Medya imzasını taşıyan, önceki yıllarda olduğu gibi senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu ‘Behzat Ç.’nin yeni bölümleri çok yakında sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Peki dizideki diğer isimler kimler?

Ahu Türkpençe

Atılay Uluışık

Dizinin Savcı Esra’sı Canan Ergüder Ece

Dizide Erdal Beşikçioğlu’nun abisini canlandıran Şevket’i Ege Aydan

Güven Kıraç


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version