Bensu Soral’ın eşi Hakan Baş kimdir? Düğün yapıldı ve Bensu Soral evlendi mi

Geçtiğimiz yıl televizyon da yayınlanan ‘İçerde’ adlı dizide canlandırdığı ‘Melek’ karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan Bensu Soral, aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral’ın da kardeşidir. Bensu Soral hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşlar, ‘Bensu Soral kimdir?’ sorusuna yanıt arıyor. İşte, Bensu Soral hakkında merak edilen detaylar…

OYUNCU BENSU SORAL KİMDİR?

23 Mart 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Bursa’da İnegöl Anadolu Lisesi’nde öğrenim gördü. Daha sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de grafik üzerine eğitim gördü. Ablası Hande Soral’ın da desteğiyle oyunculuğa başlayan Bensu Soral, İlk defa “Yol Ayrımı” adlı dizi ile televizyon ekranlarına çıktı. Bensu Soral, 2008’de vizyona giren “Vicdan” dizisinin oyuncu kadrosunda da yer aldı.

BENSU SORAL DİZİ YILDIZI OLDU

Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray’ı, 2015’te ise Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Aslı Metiner karakterini canlandırdı. 2016 yılında çekilmiş ve büyük reyting alan ‘İçerde’ adlı dizide Çetin Tekindor’un canlandırdığı “Kebapçı Celal”in avukatlığını yapan “Melek” karakterini canlandırmıştır ve bu rolle ünlü olmuştur.

BENSU SORAL HAKAN BAŞ EVLENDİ

Bensu Soral ve Hakan Baş, bu akşam dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Düğün önceki Baş, Bensu Soral’ı arkadaşlarıyla birlikte evinden almaya gitti. Hakan Baş, sabah saatlerinde nişanlısı Bensu Soral’ın evine arkadaşlarıyla konvoy halinde gitti. Yolda kornalar çalan Hakan Baş’ın mutluluğu deyim yerinde ise gözlerinde okunuyordu.

DÜZ BİR GELİNLİK TERCİH ETTİ

Ünlü çift, Soral’ın evinin bahçesinde davul ve zurna eşliğinde dans etti. Bensu Soral, beyaz düz bir elbise tercih etti.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version