BİM aktüelde bu hafta (21 Aralık Cuma) neler var? BİM 21 Aralık aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta (21 Aralık 2018 Cuma) yine birbirinden indirimli mutfak eşyaları, giyim, oyuncak ve gıda ürünü var. 21 Aralık Cuma satışa sunulacak olan BİM aktüel ürünlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. İşte BİM’de bu haftanın (21 Aralık Cuma) aktüel ve indirimli ürünler kataloğu..

BİM aktüel ürünler kataloğu bu hafta (21 Aralık 2018 Cuma) yine müşterilerinin yüzünü güldürecek. Her hafta satışa sunduğu indirimli ürünler ile yoğun ilgi görüyor ve çok kısa bir sürede tükeniyor.

BİM aktüel süper ürün ve fırsatları ile karşınızda. BİM 21 Aralık Cuma aktüel indirimleri en özel fırsatları ile süper indirimleri sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Süper indirimli fiyatları ile Cuma gününden itibaren de çok özel fırsatları sizlerin beğenisine sunan BİM marketleri tüm merak edilen detayları ile bu haberimizde sizleri bekliyor.

BİM 21 ARALIK CUMA AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Bim 25 Aralık aktüel ürün katalogları Yerli üretim damgalı ürünleri ile dikkat çekiyor. BİM aktüel Salı fırsatlarında çeşit çeşit peynir ürünleri sizlerle. Yeni haftasında Bim aktüel salı kampanyaları bakınız neler sunuyor, görelim: İlk ürün Kars gravyer peyniri… Mihaliç peyniri, Bergama tulum peyniri, İsli peynir, Edam, Gouda, Biberli gouda, Kimyonlu gouda, Antep peyniri bu hafta sizlerle… Ayçiçek yağı ürünü de sunan market ayrıca Mezzet markalı pek çok fırsat sunmuş. Patlıcan salatası, yoğurtlu köz biber, kereviz salatası, nohut salatası, makarna salatası, italyan salatası gibi pek çok meze bu hafta Salı günü BİM’de… Bazı plastik ürünler de sunan Bim aktüel ek olarak balon, fırın torbası, çanta gibi fırsatları da kataloglarına eklemiş.

BİM 21 Aralık 2018 aktüel kataloğunu incelediğimizde birbirinden harika ürünler ile karşılaşıyoruz. Bu ürünler arasında elektrikli ev aletlerinden el aletlerine, giyimden züccaciyeye bir çok ürün yer alıyor. 21 Aralık 2018 Bim kataloğunun ilk sayfasını incelediğimizde giyim ve tekstil ürünlerinin geniş yer kapladığını görüyoruz. Kadın Ev Terliği 16,90 TL. Farklı renk seçeneklerine sahip Çocuk Patikli Çorap 4,50 TL. Erkek Ev Terliği 16,90 TL. Kadın Erkek Termal Çorap 6,50 TL. Şönil Saçaklı Yolluk 39,90 TL. Kadın Erkek Polar Eşofman Takımı 32,50 TL. Çocuk Polar Eşofman Takımı 19,90 TL. Termo tabanlı Kız Erkek Çocuk Kar Botu 34,50 TL. Farklı renk seçeneklerine sahip silikon kayışlı Trendy Kol Saati 14,90 TL. Bimde bu hafta geçerli olacak 21 Aralık Bim aktüel kataloğunun ilk sayfasında yer alan bir diğer dikkat çekici ürün ise Philips’ten. Ütüleme sırasında su dolumu yapılabilen, kireç temizleme zamanı ses ve ışık ile hatırlatan, seramik tabanlı dikey buhar püskürtebilen ve 2 yıl garantili olarak satışa sunulan Philips Buhar Kazanlı Ütü 449 TL. Profesyonel kullanıma uygun yüksek performanslı Dekuplaj Testere 169 TL. Elektrikli Üfleme ve Emme Makinesi 159 TL. Termil şartel ile aşırı ısınmaya karşı koruma sistemine sahip, 10 metre uzunluğunda 4 adet çocuk korumalı priz girişine sahip Makaralı Ara Kablo 54 TL.

Bim aktüel 21 Aralık 2018 kataloğu ile müşterileri bekleyecek olan ürünler bu kadarla sınırlı değil. BİM aktüel kataloğunda bu hafta özellikle çeyiz hazırlığı yapanların çok hoşuna gidecek ürünlerle dolu. 21 Aralık BİM aktüel kataloğunun ikinci sayfasında Kütahya Porselen ürünleri ön plana çıkıyor. Birinci sınıf porselenden üretilmiş 2 farkı desen seçeneğine sahip 12 Parça Dekorlu Kare Yemek Takımı 65 TL. Çizilme ve aşınmaya karşı direnci arttırılmış yanmaz yapışmaz granit efektli iç kaplamaya sahip chef’s Pankek Tavası 27,90 TL. Kare Tava 34,90 TL. Lav 12 parça Birdie Çay Seti 25 TL. Lav 3’lü Desenli Meşrubat Bardağı 7,95 TL. Farklı renklerde Bulaşıklık 8,95 TL. Farklı desenlerde Melamin Tepsi 13,90 TL. Melamin Kaşıklık 4,95 TL. Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi 21,90 TL. 21 Aralıkta Bime gelecek ürünler arasın en dikkat çekici olanı ise Fakir’den. Taşmayı önleyen özel tasarıma sahip, 4 fincan kapasiteli, su olmadan çalışmayı engelleyen koruma sistemi ile dikkat çeken 2 yıl garantili Fakir Türk Kahve Makinesi 275 TL. Bimde 21 Aralık 2018 günü sunulacak indirimli ürünler arasında miniklere özel ürünler de var. Lolla’s ve Çakıl Parkta 49,90 TL. Oyuncak Damperli Kamyon ve Çöp Kamyonu 21,90 TL.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version