BİM’de bu hafta (23 Kasım Cuma) neler var? BİM 23 Kasım Cuma aktüel indirimli ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu bu hafta (23 Kasım Cuma) yine müşterilerinin yüzünü güldürecek. Her hafta satışa sunduğu indirimli ürünler ile yoğun ilgi görüyor ve çok kısa bir sürede tükeniyor.

BİM aktüel süper ürün ve fırsatları ile karşınızda. BİM 23 Kasım Cuma aktüel indirimleri en özel fırsatları ile süper indirimleri sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Süper indirimli fiyatları ile Cuma gününden itibaren de çok özel fırsatları sizlerin beğenisine sunan BİM marketleri tüm merak edilen detayları ile bu haberimizde sizleri bekliyor.

BİM 23 Kasım Cuma aktüel ürün kataloğu süper indirimleri ile burada sizleri bekliyor. BİM aktüel fırsatlarının bu haftaki indirimleri de bütçelerinizi korumaya devam ediyor. Pek çok fırsatın yer aldığı BİM aktüel indirim kataloğunda kaçırmak istemeyeceğiniz pek çok özel fırsatı bulabileceksiniz.

Müşterilerin merakla beklediği BİM 23 Kasım Cuma aktüel kataloğuna ait görsellerin sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılmasından sonra yeni indirim döneminde reyonlarda yerini alacak olan BİM aktüel ürünler gün yüzüne çıkmış oldu. Peki BİM 23 Kasım Cuma aktüel indirimli ürünler kataloğunda bu hafta neler var? 23 Kasım Cuma BİM aktüel kataloğu ile müşterilere hangi ürünler indirimli fiyatlar ile sunulacak?

BİM 23 KASIM CUMA AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

 

BİM aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı! 23 Kasım Cuma indirimli BİM aktüel ve spot ürünleri
Elektronik mutfak aletleri, oyuncaklar, çocuk giyim ve çok daha fazlası önümüzdeki günlerde büyük ilgi odağı olacak. 23 Kasım Cuma BİM aktüel ürünleri kataloğunun tamamını buradan öğrenebilirsiniz.

BİM 23 Kasım Cuma aktüel ürün kataloğu indirimlerini tek sayfada sizlere sunacak. BİM market Cuma indirimlerinde gıda ürünlerinde pek çok özel fırsat sizlerin beğenisine sunulacak. Kuruyemiş ürünleri, cips çeşitleri, atıştırmalık ürünlerde pek çok fırsatın yer aldığı BİM aktüel kataloğunda içecek ürünlerinde ve çikolata çeşitlerinde de en özel indirimli fiyatlar bu hafta sizlerle buluşacak. Merak edilen detayları ile BİM aktüel 23 Kasım Cuma indirimleri bu haberimizde.

BİM 23 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİNDE BU HAFTA!

BİM’ 23 Kasım aktüel ürünler listesine eklediği Samsung Galaxy J3 Pro cep telefonu ve uygun fiyatı ile de kış günlerinde içinizi ısıtacak Kumtel Infrared ısıtıcı ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Bununla birlikte dolu dolu bir aktüel ürünler kataloğu hazırlayan BİM, bu hafta ev hanımlarının ilgisini çekecek ürünleri de indirimli fiyatı ile raflarına koyacak.

SAMSUNG GALAXY J3 PRO ÖZELLİKLERİ!

– 5.0 inç ekran ( 720X1280 HD)
– 1.4 Ghz Quard Core İşlemci
– 2GB RAM
– 16GB dahili hafıza
– 5MP ön kamera
– 13MP arka kamera
– 4,5G desteği
– 2 yıl Samsung Türkiye garantili

BİM 75 TL’YE 2300W KUMTEL INFRARED ISITICI SATACAK!

BİM, açıkladığı 23 Kasım aktüel ürünler listesine soğuk kış günlerinde hem fiyatı hem de özellikleri ile içinizi ısıcak KUMTEL marka Infrared ısıtıcı ekledi. Piyasa fiyatının çok altın da bir fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak ısıtıcı sahip olduğu özellikleri ile de BİM müşterilerini mutlu edecek.

BİM marketler zinciri, yarın satışa sunulacak ürünlerin tam sayfa kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Bu hafta satışta olacak ürünler günlerdir özellikle ev hanımları tarafından araştırılıyordu. BİM aktüel ürünleri bu hafta yine müşterilerini sevindirecek.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version