Binali Yıldırım, memleketi Erzican’da rafting yaptı

Binali Yıldırım, memleketi Erzican'da rafting yaptı

Eski Başbakan ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, memleketi Erzincan’ı ziyaret etti. Yıldırım, Kemah ilçesinden geçen Karasu Nehri’nde rafting yaptı.

Yıldırım, Erzincan Valisi Mehmet Makas, AK Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır ve bazı kurum müdürleriyle birlikte geldiği Karasu Nehri’nde rafting için küreklere asıldı.

6 KİLOMETRELİK PARKURU TAMAMLADI

Acemoğlu köprüsünden başlayan rafting öncesi, rehberlerden bilgi almayı ihmal etmeyen Yıldırım ve beraberindekiler, 2 saat boyunca rafting yaptı. Yaklaşık 6 kilometrelik parkuru tamamlayan Yıldırım, nehrin hızlı akan bölgelerinde kürek çekti, durgun sularda ise yüzmeyi tercih etti. Erzincanlı çeşitli rafting kulüplerinden sporcular da Yıldırım ve beraberindekilere eşlik etti.

Parkuru tamamladıktan sonra açıklamada bulunan Binali Yıldırım, raftingi daha önce denemediğini belirterek daha önce hiç denememiş kişilerin de rahatlıkla yapabileceklerini dile getirdi.

“ERZİNCAN’IN ZENGİN TURİZM İMKANLARI VAR”

O anları resmi Twitter hesabından paylaşan Yıldırım, açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Bu güzel sporu yapmaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Ülkemizin, doğamızın zenginliklerinden faydalanmak için burada her şey var. Su sporları, doğa sporları var ve yamaç paraşütünden kanyon taş yol trafiğine kadar her şey var. Eğin’den İliç Eriç kanyonuna, Erzincan’ın Girlevik Şelalesi’nden kültürel zenginliklerinin yer aldığı Munzur Ergan Kayak Merkezi ve Keşiş dağlarındaki yedi göller bölgesine kadar bütün ziyaretçiler için çok güzel zengin turizm imkanları var.”


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version