Cansu Taşkın: Mustafa Sandal ve Sadettin Saran bana mesaj attı

Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına Cansu Taşkın konuk oldu. Instagram hesabı ve icloud’u hacklenen Taşkın’ın, şarkıcı Mustafa Sandal’la olan konuşmaları güne damgasını vurdu.

2.sayfa programına Cansu Taşkın konuk oldu. Instagram hesabı ve ıcloud’u hacklenen Cansu Taşkın’ın şarkıcı Mustafa Sandal’la olan konuşmaları internete sızdırıldı.

Cansu Taşkın o dönem aşk acısı çektiği için Mustafa Sandal’la görüşmelerinin mesajlaşmayla sınırlı kaldığını, Sandal’la yazıştığı için Saran’ın mesajlarına cevap vermediğini söyledi.

Taşkın’a, Mustafa Sandal’la görüştüğü dönem, iş adamı Sadettin Saran’ın mesaj attığı ortaya çıktı.

Mesajlarda ünlü şarkıcının Taşkın’a, ‘Aşkım, Göcek benim aşkım’ dediği görülüyor.

Hesabı hacklenen Cansu Taşkın’ın aynı zamanda Mustafa Sandal’la görüntülü konuştuğu da ortaya çıktı. İkilinin diyaloglarında Sandal’ın, Taşkın’a: ‘Aşkım, Göcek benim aşkım’ dediği görülüyor.

Taşkın’a Mustafa Sandal’la görüştüğü dönemde, iş adamı Sadettin Saran da mesaj atmış. Saran, boşanmalarının ardından Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic ile birlikte olmaya başlamıştı.

Cansu Taşkın’a Mustafa Sandal’la görüştüğü dönem, Sadettin Saran da mesaj atmış. Saran, Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic ile birlikte…


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version