Diriliş Ertuğrul 136. son bölümde Beybolat’ın Müslümanlık cevabı diziye damga vurdu! Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı (Diriliş Ertuğrul son bölüm izle)

Diriliş Ertuğrul’un 136. son bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul’un 136. son bölümüne, Moğol komutanı Alıncak ile Beybolat arasında geçen diyalog damga vurdu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 136. SON BÖLÜME DAMGA VURAN SAHNE!

Diriliş Ertuğrul’un 136. son bölümünde Moğolların korkunç planları nihayetinde Kayı obasını basan Alıncak, mankurtlaştırmak için Osman’ı kaçırtmıştı. İlbilge Hatun’a mektup yazan Ertuğrul Bey ondan destek isteyip Osman hakkında malumat toplamasını istemişti. Aynı zamanda kurduğu bir akıl oyunu ile Lefke kalesini almak isteyen Alıncak’a da Hülagü Han’ın ağzından sahte bir mektup yazmış, olası bir savaşı durdurmuştu. İşbirliği için Lefke kalesine gelen Alıncak’ı da gizlice dinleyen Ertuğrul bu malumatlarla Osman’ın yerini bulmuş fakat Osman, Şaman tarafından zehirlenmişti. Peki, Osman yeniden iyileşebilecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 136. SON BÖLÜM

Diriliş Ertuğrul’un 136. son bölümünde Moğollar sayesinde Söğüt’ün ve Oba’nın yönetimini ele geçiren Beybolat, oyununu sürdürüp, uçbeyi olmasının verdiği güçle Süleyman’ı zindana attırmıştı. Ertuğrul, Beybolat’ın bu tavrı karşısında ne yapacak? Süleyman’ı zindan kurtarıp, obasını selamete kavuşturabilecek mi? Tüm bunların arasında şüphelendiği Zangoç’un gerçek kimliğini ortaya çıkarabilecek mi? Obada zirveye taşınan Sırma ve Selcan gerilimi nereye varacak? Ertuğrul Bey, obasına ve Söğüt’e musallat olan zalim Moğol komutan’ı Alıncak’ı öldürebilecek mi?
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un 136. bölümü dün akşam yayınlandı. Moğol komutanı Alıncak ile Beybolat arasında geçen diyalog ise diziye damgasını vurdu.

İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

Her bölümü ayrı bir heyecan olan Diriliş Ertuğrul’da Moğol komutanı Alıncak ile Beybolat arasında geçen diyalog ise izleyenleri derinden sarstı.

BEYBOLAT ÇİLEDEN ÇIKTI

Moğol komutanı Alıncak’ın Müslümanları tamamen kendine bağlamak için dinlerinden vazgeçirme düşüncesi, Beybolat’ı çileden çıkardı.

DİZİYE DAMGA VURDU

Beybolat, Moğol komutanına, “Nice senedir Müslümanlarla cenk edersin, lakin onları hiç tanımamışsın. Düşmana teslim olmaktansa şehadeti şerbet diye içen bir ahaliye dinini nasıl terkettirirsin” cevabı, diziye damga vurdu.

TRT 1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Dizinin hemen ardından 137. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul 137. bölümü ile 27 Şubat 2019 Çarşamba akşamı TRT 1’de.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 137. BÖLÜM FRAGMANI


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version