SON TV

Dorukhan Büyükışık cinayetinde şok gelişme! O emniyet müdürü de tutuklandı!

İzmir’de 2018 yılında ölü bulunan Dorukhan Büyükışık’ın yeniden açılan dosyasında dikkat çeken gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında dönemin Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü’nün de aralarında bulunduğu 18 şüpheli tutuklandı.

Dorukhan Büyükışık cinayetinde şok gelişme! O emniyet müdürü de tutuklandı!

SON.TV/İZMİR

İzmir’in Narlıdere ilçesinde 2018 yılında bir inşaat şantiyesinde ölü bulunan Dorukhan Büyükışık’ın dosyasında yıllar sonra kritik bir gelişme yaşandı. Uzun süre “intihar” değerlendirmesiyle gündemde kalan olayla ilgili yeniden başlatılan soruşturmada tutuklu sayısı 23’e yükseldi.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE TUTUKLANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri tamamlandı. Mahkemeye sevk edilen 18 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklananlar arasında dönemin Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü İ.Y.’nin de bulunduğu öğrenildi. Dosyada ayrıca inşaat şirketi ortakları ile bazı kamu görevlilerinin de yer aldığı belirtildi.

DOSYA 8 YIL SONRA YENİDEN AÇILDI

Emekli Tümgeneral Ethem Büyükışık’ın oğlu Dorukhan Büyükışık’ın ölümü yıllarca kamuoyunda tartışılmıştı. Yeniden açılan soruşturmada olayın tüm yönleriyle incelendiği ve yeni deliller üzerinde çalışıldığı ifade edildi.

Soruşturmaya ilişkin süreç sürüyor.

ETİKETLER: #DorukhanBüyükışık #İzmir #Narlıdere #Emniyet #SonDakika #Yargı