EBA TV, Acun Ilıcalı’yı konuk etti

EBA TV, Acun Ilıcalı'yı konuk etti

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün iş birliğiyle hazırlanan ve EBA TV’de her hafta salı-perşembe günleri ekranlara gelen “Hazır mısın” isimli yarışma programının 15 Temmuz için hazırlanan özel özel bölümünün konuğu Acun Ilıcalı oldu.

Görme, ortopedik, işitme ve zihinsel engeli olan öğrencilerle olağan gelişim gösteren öğrencileri bir araya getiren yarışma programına çevrimiçi bağlanan Ilıcalı, çocukları sevindirdi. Ilıcalı’ya işaret diliyle ‘Yürekli Adam’ dedi.

TÜM ÇOCUKLARI KAYNAŞTIRAN İLK TV PROGRAMI

Nurben Kendirli’nin sunuculuğunu yaptığı ve Türkiye’nin ilk işitme engelli tercümanı Şule Denli Öztürk’ün bulunduğu ‘Hazır mısın’da engelli çocuklar ve normal gelişimini sürdüren çocuklar beraber yarışıyor.

Özel eğitim uzmanlarının senaryo ve içeriğini hazırladığı program, engelli çocuklar ve normal gelişim gösteren çocukların kaynaşmasını amaçlıyor. Program engelli ve olağan gelişim gösteren çocuklar, tersine kaynaştırma modeliyle ilk kez ekranlarda birlikte eğlenme ve öğrenme olanağına kavuşuyor. Yaz tatili boyunca salı ve perşembe günleri ekranlarda olacak olan yarışma programında; bilgi, eğlence, el becerisi ve spor alanlarında etkinlikler gerçekleşiyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version