Fahriye Evcen’den ‘kilolu’ eleştirilerine kapak gibi fotoğraf

Fahriye Evcen, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla ‘kilolu’ eleştirilerin kapak gibi bir cevap verdi.

Beraber rol adlıkları Çalıkuşu dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 2017 yılında nikah masasına oturmuş, 2019 yılının Nisan ayında ise evliliklerini Karan bebek ile taçlandırmışlardı.

Karan bebeğin doğumunun ardından kendisini bebeğine adayan Evcen’in son hali merak edilirken Bodrum tatili havalimanında görülen eşi Burak Özçivit ile görülen Evcen’in doğum kilolarını verememesi olay olmuştu.

Hamileliğin ardından oğlu Karan’ın her anında yanında olmak isteyen Fahriye Evcen’in doğum kiloları birçok kişi tarafından eleştirilirken Evcen’e destek veren birçok ünlü isim de olmuştu.

Evcen, sosyal medya hesabı Instagram’a yüklediği son fotoğrafı ile kilolu halini eleştirenlere inat Burak Özçivit’le verdiği aşk pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı.

Diriliş Osman dizisinde boy göstermeye hazırlanan eşi Burak Özçivit ile pozunu Fahriye Evcen, ”LOVE (Aşk)” notu ile paylaştı ve takipçilerinden binlerce beğeni aldı. Evcen ve Özçivit’in ‘Aşk’ pozuna ünlü isimlerden de yorumlar geldi.

Burak Özçivit de eşi Fahriye Evcen’in bu romantik paylaşımına kayıtsız kalmayıp kalp emojisiyle karşılık vermeyi ihmal etmedi.

Öte yandan Fahriye Evcen, doğum kilolarıyla eleştirildiği zaman yalnızca tek bir cümle ile eleştirilere cevap vermişti.

Kendisine destek veren 2. Sayfa magazin programı sunucuları Müge ve Gülşen’e teşekkür ederek, ”Her anne her kadın çok güzeldir” paylaşımında bulunmuştu.

Peki, Fahriye Evcen kimdir?

Fahriye Evcen Özçivit, 4 Haziran 1986 yılında Solingen Almanya’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafından Kavala göçmenidir.

Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezundur.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version