Fahriye Evcen’in Instagram pozlarında ‘hamilelik’ sitemi!

Geçtiğimiz yıllarda Burak Özçivit ile yaşadığı aşk ardından dünyaevine giren Fahriye Evcen 7 aylık hamile… Hamileliği boyunca çok sayıda Instagram fotoğrafı atan Fahriye Evcen’in takipçileri ‘boydan foto’ at siteminde bulundu.

Fahriye Evcen hamileliği süresince göbeğinin hiçbir şekilde belli olmadığı fotoğraflar paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu. Fakat bazı takipçileri “Hamilelik her kadına yakışır ama bir boydan resim göremedik ne kadar özel bi durum haline getirildi” şeklinde yorumlar attı. Fahriye Evcen’in takipçilerinin bu sitemi üzerinde göbeğinin belli olduğu bir fotoğraf atıp atmayacağı ise merak konusu oldu.

Bilindiği gibi Fahriye Evcen ve Burak Özçivit birlikte 2 eserde rol aldı. Bunlardan ilki Çalıkuşu isimli romandan esinlenerek yapılan aynı adlı dizi idi… Aşkları burada başlayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ardından Özçivit’in üstlendiği bir filmde rol aldı. Bu filmin adı ise Aşk Sana Benzer’di. Aşıklar bu filmle hayranlarına unutulmaz bir film vermiş oldu. Aşklarının gözler önüne serildiği bu iki eser ardından doyasıya evliliklerini yaşayan çiftten geçtiğimiz aylarda mutlu bir haber geldi ve Fahriye Evcen’in hamile olduğu öğrenildi.

Evcen, geçtiğimiz günlerde takipçilerini korkuttu. Hastaneye kaldırıldığı ileri sürülen Evcen’in bebeğine bir şey mi oldu soruları yankı buldu. Fakat korkulan olmadı ve Fahriye Evcen’in doktorunun kendisine bir dizi yasak getirdiği gündeme gelerek ileri sürüldü.

32 yaşındaki güzeller güzeli oyuncu Fahriye Evcen 4 Haziran günü dünyaya geldi. Yaprak Dökümü isimli dizi ile adını milyonlara duyuran ve o zamandan bu yana gündemden düşmeyen oyuncunun boyu en çok merak edilen sorular arasında. Fahriye Evcen’in boyu 1.73… 29 Haziran 2017 yılında Burak Özçivit ile İstanbul’daki Sait Halim Paşa Yalısı’nda dünyaevine giren Fahriye iki soyadını da kullanarak Fahriye Evcen Özçivit olarak kamuoyunda biliniyor…

Fahriye Evcen’in Neşe, Ayşen ve Demet isminde 3 kız kardeşi bulunuyor. Boğaziçi Üniversitesi ve Düsseldorf Üniversitesi’nde öğrenimini tamamlayan güzel oyuncunun yakın zamanda doğum yapması bekleniyor. Doğumu ardından paylaşacağı fotoğraflar da şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Bilindiği gibi Fahriye Evcen’i geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Oya Aydoğan keşfetmiş ve güzelliğini gören Aydoğan hemen Evcen’in referansı olmuştu.

Ayrıca Fahriye Evcen, 2017 yılında Los Angeles merkezli Buzznet isimli internet sitesinin açtığı ‘Dünyanın en güzel 30 kadını’ oylamasında Türkiye’yi gururlandırarak 9. sırada yer almıştı. Evcen’in oylandığı o listede dünyada güzellikleriyle nam salmış Gigi Hadid, Emma Watson, Adriana Lima ve Angelina Jolie gibi isimler de yer alıyordu.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version