FETÖ elebaşının yeğeninden darbe itirafı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen’den itiraf niteliğinde paylaşım geldi. Gülen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 Temmuz darbe girişimini Fetullahçı Terör Örgütü’nün yaptığını itiraf etti. Gülen, “İtiraf edin, çıkın açıklayın her şeyi” diyerek küfür dolu bir paylaşımda bulundu.

“GÖZÜMÜN ÖNÜNDE PLANLADINIZ”

Gülen, “Şuraya yazalım da ölürsek falan bilin. Ben şahidim, başka şahitlerim de var. Gözümün önünde planladınız. Hocama sunup mecbur ettiniz. Kim bilir ne yalanlar dediniz ki bana Saffet Beyin yanında dedi ki ‘napayım evladım beni de kandırdılar.’ Hocaefendi’yi kumpasa aldı abiler” dedi.

“DARBE YAPTILAR LAN…”

“Bizi devletimiz ve halkımızla karşı karşıya getiren tüm abi, molla ve medyacıları teslim edelim” diyerek paylaşımlarını sürdüren Gülen, “Ben neden Barbaros yüzünden sıkıntı çekiyorum 8 yıldır. Şu an kürdanla dişini karıştırıyordur. 8 yıl önce verecektik 20-30’unu devlete. Salak gibi kahramanlık yaptınız. Aman susalım zarar gelmesin davaya. Zarar gelmesin mi? Daha ne yapacaklar! Darbe yaptılar lan” ifadelerine yer verdi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version