FETÖ’nün Marmara imamından çifte rekor! ByLock’a 30 bin kez girdi, KPSS’de puan artırdı!

FETÖ/PDY’nin Marmara Bölgesi Emniyet İmamı Hasan Demir hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianamede örgüt imamıyla ilgili müthiş bilgiler yer aldı.

Sabah’tan Damla Kaya’nın haberine göre; İddianamede, FETÖ’nün Emniyet Teşkilatı içerisindeki örgüt mensuplarını sevk ve idare etmek için oluşturduğu mahrem imamlar yapısına Müdür statüsünde ve A (Müdür) vasfında dahil olan şüpheli Hasan DEMİR’in İhsan kod adını kullandığı, örgüt adına sorumlusu olduğu Emniyet mensuplarına abilik-imamlık yaptığı, onlara örgüt içi eğitim verdiği, onları örgüt adına sevk ve idare ederek sorumlusu olduğu Emniyet mensuplarından örgüt adına düzenli himmet topladığı ve kendisinin de örgüte himmet ödediği kaydedildi.

GİZLİ TANIK İFADESİNDE DE YER ALDI

Gizli bir tanığın Demir hakkında ifade verdiği, ifadesinde şüpheliyi şu şekilde tanımladığı belirtildi: Örgütün tüm mahrem imamlar için hazırladığı örgüt sicil (kişi) kartında büyük bölgesi Marmara, küçük bölgesi İstanbul, bağlı bulunduğu ilçe S1-Mahir kod, görevi Müdür, vasfı A (Müdür), kod adı İhsan, Bylock-Eagle kullanıcısı, 150 TL aidat öder.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version