Funda Esenç, uçağı rötar yapınca küfür ve hakaret yağdırdı! Havalimanı çalışanına hakaret eden Funda Esenç kimdir?

İstanbul Havalimanı’nda uçağı rötar yaptığı için görevliye hakaretler yağdıran Funda Esenç adındaki kadın yolcu, hemcinsi olan görevliye karşı hakaretler savurdu. Funda Esenç adındaki yolcuya diğer yolcular da tepki gösterdi. Havalimanı çalışanına küfür ve hakaretler savurdu. Funda Esenç’e diğer yolcular da tepki gösterdi.

Funda Esenç’in havalimanı çalışanına hakaret ettiği anlar diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

İşte Funda Esenç’in havalimanı görevlisine hakaret ettiği anlar:

https://www.youtube.com/watch?v=DaiPzxeYpfA

Havalimanı çalışanına “koca kıçlı” , “Sokak süprüntüsü” diye hakaretler yağdıran Funda Esenç isimli kadın instagram, facebook, twitter ve linkdn profillerini kapatarak sırra kadem bastı.

Sosyal medya paylaşımlarına göre İstanbul’dan Muğla’ya gitmek için tercih ettiği havayolu şirketine ait uçağın rötar yaptığını öğrenen Funda Esenç, bir kadın görevliyle tartışmaya başladı. Önce hakaret eden ardından da aşağılayıcı ifadeler kullanan Funda Esenç’e diğer yolcular da tepki gösterdi. Çalışanın bir ara üstüne yürümesi sonrasında kendisini ‘Fiziksel temas yok’ sözleriyle korumaya çalışan Funda Esenç’e bir kadın da; ‘Bunları bana söyleseniz ben döverdim’ ifadelerini kullandı. Olay sosyal medyada büyük yankı bulurken vatandaşlar da Funda Esenç kimdir? sorusunun cevabını araştırıyor.

İzmir’de bir özel şirkette müdür olarak çalıştığı öğrenilen Funda Esenç, yaşanan olaydan sonra tepkiler çoğalınca sosyal medyadaki profillerini kapatıp hesaplarını dondurdu.

FUNDA ESENÇ KİMDİR?

Özel bir şirkette Halkla İlişkiler uzmanı olarak çalışan Funda Esenç, aynı zamanda iletişim danışmanın olarak da mesleğini yapmaktadır.

Funda Esenç hakkında soruşturma açıldığı da Twitter’da iddia olarak yer aldı.

Emekçiye ‘sokak sürpüntüsü’ diyen Funda Esenç’in masa dansına yapılan yorumlar dikkat çekti.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version