Galatasaray – Beşiktaş derbisinin muhtemel 11’leri

Galatasaray ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bu akşam Türk Telekom Stadı’nda karşılaşacak. 19.00’da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Süper Lig’de geride kalan 30 maçta 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan sarı-kırmızılı ekip, topladığı 60 puanla lider Medipol Başakşehir’in 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Beşiktaş ise 17 galibiyet, 8 beraberlik, 5 yenilgiyle 59 puan elde etti ve Galatasaray’ın ardından üçüncü sırada yer buldu. İki takım da tüm hazırlıklarını tamamlayarak dün akşam kampa girdi. İşte son gelişmeler…

MARİANO KARARSIZLIĞI

Habertürk’ten Erhan Kaan Adıgüzel’in haberine göre Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Konya deplasmanından beraberlikle dönerek liderlik şansını geri tepen Galatasaray, M.Başakşehir’in bir kez daha puan kaybetmesinin ardından bu kez zirveye kurulmanın hesaplarıı yapıyor.

Şampiyonluk yolundaki bir diğer rakibi Beşiktaş’ı bugün TT Stadı’nda ağırlayacak olan Aslan, ezeli rakibini eli boş göndermek istiyor.

Dev maça çıkaracağı ilk 11’i büyük ölçüde belirleyen teknik direktör Fatih Terim, geçen hafta Konya’da yaptığı top kayıpları ve pas hatalarıyla kendisini çıldırtan Mariano konusunda henüz kesin kararını vermedi.

Brezilyalı sağ beki deneyimi ve büyük maçlarda öne çıkması nedeniyle yine de önde gören Terim, savunmaya daha çok destek vermesi nedeniyle Martin Linnes seçeneği üzerinde de duruyor.

DONK 1 ADIM ÖNDE

TT Stadı’na galibiyet için gelecek olan Siyah-Beyazlılar’ın hücum gücünü bilen İmparator, takım savunması konusunda da önlemler alıyor. Marcao’nun iyileşmesinin ardından ön libero bölgesinde Donk veya Fernando tercihi yapması gereken deneyimli çalıştırıcı, savunma yönü ağır basan Donk’u 1 adım önde tutuyor.

Orta sahada Ndiaye ve Belhanda’dan vazgeçmek istemeyen tecrübeli teknik adam, bu iki oyuncunun arkasında Hollandalı öğrencisine görev vermeyi planlıyor.

Galatasaray’ın Beşiktaş karşısında sahaya çıkması beklenen 11’i şöyle:

MUSLERA

MARIANO (LINNES)

LUYINDAMA

MARCAO

NAGATOMO

DONK

BADOU NDIAYE

SOFIANE FEGHOULI

YOUNES BELHANDA

HENRY ONYEKURU

MBAYE DIAGNE

Beşiktaş’ın Galatasaray maçına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor:

LORIS KARIUS

GÖKHAN GÖNÜL

DOMAGOJ VIDA

NICOLAS ISIMAT-MIRIN

CANER ERKİN

ATIBA

DORUKHAN TOKÖZ

JEREMAIN LENS (QUARESMA)

SHINJI KAGAWA

LJAJIC

BURAK YILMAZ


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version