Gökhan Özoğuz: Bu sezon O Ses Türkiye’yi hiç izlemedim! Televizyonda İlber Ortaylı’yı izliyorum

O Ses Türkiye’de 5 sene jüri üyesi olarak yer alan Gökhan Özoğuz’a ekibe yeni katılan Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün yarışmadaki performansını nasıl bulduğu soruldu. Özoğuz soruya, “Televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimunm İlber Ortaylı’yı izliyorum” yanıtını verdi.

O Ses Türkiye’de beş sene jüri üyeliği yaptıktan sonra bu sezon O Ses Türkiye jürisinden ayrılan Gökhan Özoğuz, önceki akşam Etiler’de kameralara yakalandı.

Özoğuz, “Ekibe yeni katılan Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün performansını nasıl buluyorsunuz?” sorusuna İlber Ortaylı’yı öne çıkaran bir yanıt verdi

Özoğuz şöyle dedi: “Ben bu sezon O Ses Türkiye’yi hiç izlemedim. Zaten normalde televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı’yı izliyorum.”
“Televizyona ayıracak vaktim de yok. O programda beş sene bulundum ve tadında bıraktım.”

Gökhan Özoğuz, Hilal Cebeci’nin Çav Bella klibine yönelik eleştirileriyle gündeme gelmişti. O konuyla ilgili de konuştu: “Bence o tip eserleri yorumlarken biraz daha özen gösterilmeli. Ben halktan biri, bir dinleyici olarak o yorumun uygun olmadığı söylemek istemiştim.”

SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version