Göztepe’de Bayram Bektaş dönemi bitti! İşte Göztepe’nin yeni hocası

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 4’üncü yenilgisini Demir Grup Sivasspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek alan Göztepe’de teknik direktör Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı.

KEMAL ÖZDEŞ GELİYOR!

Haftalardır taraftarların ağır dille eleştirdiği Bektaş’la Sivas dönüşü acil toplanan yönetim, genç teknik adamla karşılıklı anlaşarak vedalaştı. Bayram Bektaş defterini 15’inci hafta sonunda kapatan sarı-kırmızılılar, son olarak Kasımpaşa’yı çalıştıran Kemal Özdeş ile prensipte anlaşma sağladı. Vakit keybetmeden deneyimli teknik adama teklifi ileten başkan Mehmet Sepil olumlu yanıt aldı. Yarın İzmir’e gelecek Kemal Özdeş’in ufak ayrıntıların görüşülmesinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya yaptığı açıklamada, Bayram Bektaş’ın istifa kararının ardından bu teklifi kabul ettiklerini hatırlattı. Bayram Bektaş’ın son derece düzgün bir insan olduğunu kaydeden Papatya, “Adam gibi geldi, adam gibi gitti. Maalesef futbol böyle.” dedi.

Papatya, Bektaş’ın yerine gelecek isimle ilgili olarak da Kemal Özdeş’le bir görüşme yaptıklarını belirterek, “Kendisiyle bir ön görüşme yaptık ve prensip anlaşmasına vardık, yarın sözleşme imzalayacağız.” ifadelerini kullandı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version