SON TV

Nurgül Yeşilçay bu sefer de hayat kadını oldu

Osman Sınav'ın iki kadın arasında kalan bir erkeğin hikayesini anlattığı ve sadakat kavramını sorguladığı 'Aşk Kırmızı' filminin fragmanı tamamlandı.

Nurgül Yeşilçay bu sefer de hayat kadını oldu

GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Filmde Nazlıgül isimli hayat kadınını canlandıran Nurgül Yeşilçay başrolü, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu ile paylaşıyor.

İlk aşkına olan tutkusu ile çok sevdiği karısına olan aşkı arasında kalan bir adamın çaresizliğini beyazperdeye taşıyan filmin afişinde “Rengini sen seçemezsin, aşk seçer” cümlesi yer alıyor.

15 Mart’ta gösterime girecek olan film izleyicilerini; “İki kişiyi seviyorsan hangisine sadık olacaksın?”, “Bir adamın ilk aşkıyken, ‘öteki kadın’ olabilir misin?” ve “Seninle aynı adamı sevdiği için onu suçlayabilir misin?” gibi yüzleşilmesi ve cevaplanması zor sorularla baş başa bırakacak.

“Aşk Kırmızı”da aynı zamanda Teoman Kumbaracıbaşı, Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu ve Güneş Çağlar’ın yanı sıra usta oyuncular Ayda Aksel ve Burak Sergen de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı sarsıcı ve tutku dolu aşk filmi “Aşk Kırmızı”; Nazlıgül (Nurgül Yeşilçay), Zeynep (Ezgi Asaroğlu) ve Ferhat’ın (Tayanç Ayaydın), iç içe geçen aşk hikayesini, aşk ve sadakat kavramlarını baştan sorgulatan bir yaklaşımla anlatıyor.

Aşk Kırmızı”da aynı zamanda; Teoman Kumbaracıbaşı, Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu, Güneş Çağlar, Serdar Yeğin, Sertaç Boztepe, Ceren Mertadam, Irmak İpek Altın, Özlem Hasgül, Tuğçe Karabacak ve Murat Bezek rol alırken, usta oyuncular Ayda Aksel ve Burak Sergen de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

15 Mart’ta vizyona girecek olan “Aşk Kırmızı”; daha önce bazı Hollywood filmleri için yapılan hareketli afiş uygulamasını Türkiye’de ilk kez gerçekleştiriyor.