SON TV

İsrail bu tarihte Türkiye’ye saldıracak

Çeşitli iddialar ve tezler ortaya atıldı. Ancak şok istifa ile ilgili bugüne kadar yapılmış en çarpıcı yorum, araştırmacı yazar Doç. Dr. Ramazan Kaan Kurtoğlu'ndan geldi.

İsrail bu tarihte Türkiye’ye saldıracak

TARİHTE İLK GENELEV PAPA’NIN EMRİYLE KURULDU…

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı’na konuk olan Kurtoğlu, Vatikan’ın kara para ve kirli ilişkilerinden bahsederken, tarihte ilk genelevin Papa’nın emri ile kurulduğuna dikkat çekti.

16. Benediktus’un istifasının perde arkasında sadece kara para ve sübyancılık meselesi olduğunu düşünmenin de yüzeysel bir yaklaşım olduğunun belirten Kurtoğlu, “bu Evangelist ve Katolik kavgasının bir sonucudur.Papalık genetik mühendisliğe ve eşcinsel evliliğe karşı. Bu aynı zamanda Evangelistler’in mesih projesine karşı olmak demektir. Çünkü Evangelistlere göre İsa Mesih’in yer yüzüne inmesi için bir kaos ve sapkınlık ortamının oluşması gerekiyor. Kehanetlere göre kıyamet savaşı (Armageddon) olması gerekiyor. Bu yüzden Papalığı ortadan kaldırıp yerini New Age tarikatları ile doldurmayı amaçlıyorlar” dedi..

Evangelistler’in inandığı kehanetlere göre 16.Benediktus’tan sonra gelen Papa’nın son Papa olacağını belirten Kurtoğlu, bundan sonra da kıyamet savaşının patlak vereceğini ileri sürdü..

2029 YILINDA İSRAİL TÜRKİYE’YE SALDIRACAK…

Bugün Batıyı anlamak için Ezoterizm ve Dinler Tarihi’ni çok iyi analiz etmek gerektiğinin altını çizen Doç. Dr. Kaan Kurtoğlu; “Süleymaniye Kütüphanesi’ndeki Vatikan Arşivi’nde belgeler var. 2029 yılında İsrail’in Türkiye’yi tek atışla vuracağı yazıyor. Bu tek atış bir nükleer savaşın, kıyamet savaşının olacağına işaret etmektedir. Acımasız bir küresel savaşa doğru sürükleniyoruz” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: