SON TV

“Sınav sorularını vereyim mi?” diyerek taciz etmiş

16 yaşındaki öğrencisini taciz ettiği savcılıkça belirlenen ve hakkında hapis istemiyle dava açılan öğretmen Sedat E.’nin “sana sınav sorularını vereyim mi?” diyerek öğrencisinin göğüslerini ellediği iddia edildi.

“Sınav sorularını vereyim mi?” diyerek taciz etmiş

SON.TV/ÖZEL HABER – İstanbul Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi’nde yaşanan taciz skandalında ikinci perde…16 yaşındaki öğrencisini taciz ettiği savcılıkça belirlenen ve hakkında hapis istemiyle dava açılan öğretmen Sedat E.’nin “sana sınav sorularını vereyim mi?”diyerek öğrencisinin göğüslerini ellediği ileri sürüldü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Sedat E.’nin A.E isimli öğrenciyi okulun obje odasına ve bodrum katına çağırıp, “Biz seninle ne yapacağız A…?Derslerine çalış, üstüne düş, benim yanımda ol, benden ayrılma, o zaman derslerin iyi olur, sınav sorularını sana vereyim mi?”şeklinde sözler söylediği ve bu sırada elleriyle önlüğünün üzerinden göğüslerine dokundurduğu anlatıldı.

Öğretmen Sedat E.’nin geziye gittikleri Garipçe’de de taciz ettiği belirtildi. Garipçe’de A.E’ye “Biz seninle ne yapacağız, derslerine çalış” diyen öğretmen E.’nin bu sırada elbisesinin üzerindeki ponponlarla göğüslerini ellediği”anlatıldı.

İddianamede mağdur olarak A.E’nin ismi yer alırken müşteki olarak ise A.E’nin baba ve annesi bulunuyor. Dava dosyasına mağdur öğrenci ve ailesinin beyanları kondu. Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen öğrenciye verilen rapor ile okul güvenlik kamerası görüntüleri de dosyada yer aldı.

İddianamede suç olarak “cinsel saldırı” tabiri kullanılırken soruşturma savcısı iddianamesinde, öğretmen Sedat E.’nin cinsel saldırı suçunu kasten işlediğini yazdı. Öğretmen, Önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

YASAL UYARI: Bu haber kaynak gösterilse dahi link verilmeden alıntılanamaz