Sadi kimseyi inandıramadı

Sadi kimseyi inandıramadı

Sadi kimseyi inandıramadı

İşler Güçler dün akşam yine gülmekten kırdı geçirdi. Herkes yeni filmin akıbetini merak ederken, Ahmet ile Feride’nin, Zeynep ile Sadi’nin ve Murat ile o anlamsız gülümsemenin nasıl ilerlediğini izledi.

BOOMCU ONUR NİŞANLIYMIŞ
Boomcu Onur’un nişanı ile ekibin kariyer dertleri de işin içine girince ortaya birbirinden komik görüntüler çıktı. Parmağındaki büyük taşla bütün dikkatleri üzerine çeken Boomcu Onur, nişan hikâyesiyle izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

FERİDE ONU ARAMADI!
Ahmet Kural ise Feride’nin bacağını kırdığını öğrenince deliye döndü. Ahmet Kural’ı en çok üzen olay ise Feride’nin bunu kendisine haber vermemesi oldu.
ZEHRA KİMİ SEÇECEK?
Bir diğer yarış ise Zehra için yapıldı. Vedat ile Tekin, Zehra için kıyasıya bir yarışa girdi. Vedat zekâsıyla Tekin ise afili laflarıyla Zehra’yı etkilemeye çalıştı. Zehra ne diyeceğini şaşırdı. Gönlü Tekin’e kayan Zehra, Vedat’a bunu yapmak ve yapmamak konusunda kararsız kaldı.

FİGÜRANDAN SEVGİLİ OLMAZ
Sadi, Zeynep ile birlikte olduğunu kimseye inandıramadı. Tanışmalarını efsanevi hikâyelerle anlatınca ortaya birbirinden komik görüntüler çıktı. Sadi’nin yalan söylediği düşünen Ahmet ile Murat, canlandırmada ipleri eline aldı. Ahmet S’leri söyleyemeyen Sadi’nin taklidini, Murat ise Tüüüürrrrkiye güzeli Zeynep’in taklidini yaptı.

İŞLER GÜÇLER GERİ SAYIYOR
Murat tanımlanamayan ve mutluluğuyla resimlere konu olan objeyle ilk temasından sonra sırrı çözmeye başladı. Bu kez takip edilen o oldu. Öte yandan Ahmet bu masalda kimin kötü, kimin iyi, kimin mağdur olduğuna karar vermek zorunda kaldı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version