SON TV

Altan Tan suskun BDP’liler şaşkın

SON.TV’nin İmralı görüşmelerini sızdıran köstebeğin Altan Tan olduğunu duyuran özel haberimizin ardından BDP Diyarbakır Milletvekili Tan telefonlara çıkmaz oldu.

Altan Tan suskun BDP’liler şaşkın

SON.TV/ÖZEL HABER-SON.TV’nin İmralı görüşmelerini sızdıran köstebeğin Altan Tan olduğunu duyuran özel haberimizin ardından BDP Diyarbakır Milletvekili Tan telefonlara çıkmaz oldu. İmralı Köstebeği’nin Altan Tan olduğunu Son.tv’nin haberinden öğrendiklerini belirten BDP’liler şaşırdıklarını ve böyle bir olaya inanamadıklarını ifade etti.

Son.tv muhabirinin konuyla ilgili sorularını BDP’li Milletvekilleri bakın nasıl yanıtladı:

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık:
“Bu haberi ilk siz yaptınız.Haberi bende sizde okudum. Böyle bir olaya ihtimal vermiyorum. Eğer Altan Tan arkadaşımız böyle bir şey yaptıysa bu tamamen süreci baltalamaya yönelik bir girişimdir. BDP Genel Başkanımız en kısa sürede bu konu ile ilgili açıklama yapacaktır.”

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan:
“Ben şuan da yoldayım. Arkadaşlarım biraz önce bana bu bilgiyi verdi. Bu konu ile ilgili açıklama yapmak istemiyorum. BDP Genel Başkanımız bu konu ile ilgili en kısa sürede açıklama yapacaktır. Altan Tan arkadaşımızın böyle bir hata yapacağına inanmıyorum.”

BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata:
“Ben İmralı sürecine dahil olan biriyim. Şuana kadar konunun hassasiyeti adına çok az konuştum. Bu konu da çok konuşmak istemiyorum. Altan Tan arkadaşımızın böyle bir yanlış yaptığına ihtimal vermek istemiyorum. Eğer yapmışsa, ya da bu süreci kim baltalamaya kalkışıyorsa bunlar tarih önünde elbette hesap vereceklerdir. BDP Genel Başkanlığı’ndan bu konu ile ilgili en kısa sürede açıklama yapılacağına inanıyorum.”

BDP eski milletvekili Akın Birdal:
“Görüşme notlarını Altan Tan arkadaşımızın sızdırdığına yönelik haberi Son.tv’de okudum. Ben böyle bir olaya inanmak istemiyorum. Altan Tan arkadaşımız eğer böyle bir şey yapmışsa bu afedilemez bir hatadır. Barışa yönelik bir sabotajdır. Barış isteyen bir partinin vekili neden böyle bir şey yapsın ki? Anlamak mümkün değil.”

Son.tv muhabirinin ulaştığı diğer BDP’li Milletvekilleri ise konu ile ilgili yorum yapmaktan özellikle kaçındı.

YASAL UYARI: Bu haber kaynak gösterilse dahi, link verilmeden alıntılanamaz.