‘Güne Merhaba’ programında gerileme dönemi

'Güne Merhaba' programında gerileme dönemi

'Güne Merhaba' programında gerileme dönemi

Uzun, kendine has üslubuyla seyircinin ilgisini ekranda tutmayı ve benzeri sabah programları yerine kendini izletmeyi başarıyordu.

Önce yanına kanalın tecrübeli isimlerinden Deniz Bayramoğlu geldi, ardından bir sabah Özge Uzun programdan ve CNN Türk’ten ayrıldı.

Elbette bir programı hep aynı isim sunacak, o gidince program da yayından kalkacak diye bir kural yok. CNN yönetimi de programa yeni bir yüzle devam etme kararı aldı. Geçtiğimiz Aralık ayında Özge Uzun’un yerine Güne Merhaba programını Deniz Bayramoğlu ile Semiha Şahin ile birlikte sunmaya başladılar.

Biliyoruz sabahın o erken saatinde program yapmak zor zanaat. Gece herkes uyurken kalkılacak, kendine çeki düzen verilecek… Ama bir yandan da sunulacak haberlerin ne olduğuna bakılacak, gündem takip edilecek, ayrıntılara dikkat edilecek.

Dost acı söyler, özellikle Semiha Şahin bir süredir sürekli teklemesi, anlam bozukluğuna neden olacak kadar kötü tonlamaları ve vurguları ile izleyenleri başka kanallara yönlendiriyor.

CNN Türk yönetiminden kimse sabahın erken saatlerinde yayınlanan Güne Merhaba programını izliyor mu bilmiyoruz ama program giderek izleyici kaybediyor. Biz de bunun altını çizip “CNN Türk kaybetti…” diyoruz.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version