SON TV

Eva Mendes Acun’u sordu!

Hürriyet yazarı Ayşe Arman da Eva Mendes ile röportaj yapmak için Los Angeles'a gitti.

Eva Mendes Acun’u sordu!

Dünya’nın en seksi kadınlarından biri Eva Mendes. Ünlü model Vogue gözlüklerinin yeni yüzü oldu.Hürriyet yazarı Ayşe Arman da Eva Mendes ile röportaj yapmak için Los Angeles’a gitti. Eva Mendes röportaj sırasında Acun Ilıcalı’yı sordu ve tekrar İstanbul’a gelmek istediğini belirtti.

İşte Eva Mendes’in o röportajı!

Ah bir fırsat olsa da tekrar İstanbul’a gelsem

Yaşayan ‘en seksi 100 kadın’dan biri. Baştan çıkarıcı, cazibeli, nefes kesici… Ama durun bitmedi! Bir taraftan, dünyanın en seksi kadınlarından biri kabul edilirken, bir taraftan da masumiyeti en güzel taşıyan kadınlardan biri olarak algılanıyor.’Masum ve seksi’. Hayattaki en güzel formül. Bildiniz, 10 puan. Eva Mendes’ten söz ediyorum.

EVA MENDES- JUDE LAW

Onu görebilmek için… Fotoğrafçı arkadaşım Cem Talu’yla 14 saat yol teptik, Los Angeles’a gittik. Eva Mendes, Vogue gözlüklerinin yeni yüzü.

Geçen sene Kate Moss’du. Şimdi Eva. Erkek yüzü de en az onun kadar etkileyici biri, Jude Law. Ama Los Angeles’taki tek röportajımız Eva değil. Bohçamıza, birkaç iş daha atıp döneceğiz.Önümüzdeki günlerde diğerlerini de okursunuz.MÜTEVAZI VE SAMİMİ

Güneşli bir Los Angeles günü. SLS otelinin bir süiti. İşte karşımda duruyor. Bir kere, filmlerde gördüğümüzden daha ince. Ekran, insanları hep olduğundan iri gösteriyor. Fotoğraflar da yanıltıyor.

Bayağı minyon bir kadın. Ama hatlarının yuvarlaklığı göze çarpıyor. (Dünyanın en güzel iki poposundan birine sahip olduğu söyleniyor.)

‘Dünya starıyım’ havaları basmıyor, gayet samimi ve profesyonel. O büyük starların bir kısmı kalıp gibi durur, Eva öyle değil, odanın içinde fır fır dönüyor. “Nerede rahat edersin?” diyor, “Röportajı nerede yapalım? Fotoğrafları nasıl istersin?” Gerçi az vakit var.

Bir sürü de yasak. Özel hayat sormak yok, yaşla, ¸erkeklerle, aşkla, seksle ilgili sorular yok. O kadar kısa bir sürede, bir insanın kalbine değmek filan da mümkün değil. Ama Eva Mendes’ti. Merak ettiğim bir kadındı, gittim, gördüm.Menajeri kibarca beni odadan çıkartana kadar da sordum.

ACUN’U SORDU

Küba asıllı bir Amerikalı. Eva dışında ailesinin geri kalanı Küba’da doğuyor, o ise Küba’ya hiç gitmiyor bile. Bir LA kızı. Los Angeles’ta büyüyor.

Muhtemelen iklimin de etkisiyle rahat, tatlı, samimi, olduğu gibi. Kasmıyor, gerilmiyor, germiyor, sürekli gülümsüyor. Kendisini tanımlarken ‘kırılgan’ sıfatını kullanıyor.

Öğrenmeye meraklı olduğunu da söylüyor, öyle gerçekten her şeyi soruyor.Boğaz’daki bazı semtlerin adını sordu.Sultanahmet’teki bazı yerleri sordu. Bazı yemeklerin isimlerini sordu.

“Neydi sizdeki o çok meşhur televizyoncu çocuğun adı?” dedi. İçimden, “Yok artık” dedim, “Acun’u kastetmiyordur herhalde!” Ama onu kastediyordu.