SON TV

Ayak Fetişisti çıktı!

Geçen yaz sahnede vinçle uçan Ajda Pekkan: 'Sahne bir illüzyondur, değişiklik yapmak lazım. Bir daha ki sefere helikopter kullanabilirim...'

Ayak Fetişisti çıktı!

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan; önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde, ‘Özel Sporculara Özel Destek Kampanyası’nın dokuzuncu yılında, ‘Engel Tanımayanları Destekleyenlere Teşekkür’ konseri verdi.

ÖZEL SPORCULARLA BİRLİKTE
Pekkan, seslendirdiği ilk üç parçanın ardından, 15 kişilik özel sporcular korosu ile ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü söyledi. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Pekkan; geçen yaz vinçle seyircilerin üzerinden uçması ve Hande Yener’in de önceki gün Bostancı konserinde sahneye uçarak inmesi hatırlatılınca, şunları söyledi: “Sahne bir illüzyondur. Biz de halka bu illüzyonu sunmak durumundayız. Biraz değişiklik yapmak lazım, ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Kim bilir belki bir dahaki sefere helikopter kullanırım.”

ÇOCUK SORUSU ‘AH’ ÇEKTİRDİ
Süperstar, “Aklınızdan ‘Keşke benim de çocuğum olsaydı’ diye geçiriyor musunuz?” sorusu karşısında kısa bir ah çekip şunları söyledi: “Patilerini görünce çok keyif alıyorum, benim de işte böyle bir ayak fetişim var.”

ETİKETLER: