SON TV

Murat Boz’dan ‘azmin zaferi’

Yakışıklı popçunun kaslarını ortaya çıkaran yeni pozu da; 'Azmin zaferi' dedirtti.

Murat Boz’dan ‘azmin zaferi’

Geçtiğimiz yaza büyük göğüsleriyle damga vuran Murat Boz, hırs yaptı ve eski formuna kavuştu. Yakışıklı popçunun kaslarını ortaya çıkaran yeni pozu da; ‘Azmin zaferi’ dedirtti.

Pop dünyasının gözde ismi Murat Boz, hırs yaptı; yeniden kaslı bir vücuda kavuştu. Geçtiğimiz yaz Bodrum’da çekilen fotoğraflarıyla gündem olan Boz’un özellikle iri göğüsleri günlerce konuşulmuştu. Murat Boz, her ne kadar bu fotoğrafların ‘photoshop’ olduğunu savunsa da; Ağustos ayında apar topar yeniden düzenli olarak spor yapmaya başladı. 9 ayda eski formuna kavuşan Murat Boz, yeni pozuyla da bunu kanıtladı.

‘Vazgeçmem’ isimli yeni single çalışmasıyla hayranlarının karşısına çıkacak olan popçu, yeni imaja büründü. Nihat Odabaşı’nın objektifine poz veren Murat Boz’un kaslı vücudu gözlerden kaçmadı. Yakışıklı popçunun yeni hali de; “İşte hırsın fotoğrafı” dedirtti. Bu arada Murat Boz’un sıkı diyet yaptığı da öğrenildi.

YAKIŞIKLI BİR ÇOCUK

Bir ara Murat Boz’la adı aşk dedikodularına da karışan Hadise, ünlü popçunun fiziğini savundu. Popçuyu yakışıklı bulduğunu itiraf eden Hadise, ekledi: “Murat’ın fiziği çok güzel. Sosyal medyada fotoğraflar paylaştı siz de gördünüz. Üstüne gitmeyin.”

2012
Ünlü popçunun, geçtiğimiz yaz Bodrum’da çekilen fotoğrafı; günlerce gündem yaratmıştı. Boz, bu haliyle alay konusu olmuştu.

2013
Murat Boz’un atlet giyip vücudunu ortaya çıkartığı bu pozu; ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı imzası taşıyor.

ETİKETLER: