SON TV

Galatasaray en muhteşemler arasına girdi!

İspanya’nın ünlü haber portallarından ABC’nin internet sitesinde yer alan değerlendirmede Galatasaray'ın iki kareografisi de girdi.

Galatasaray en muhteşemler arasına girdi!

ÖZEL HABER – İspanya’nın en çok okunan haber portal ABC News’in sitesinde dünyanın en iyi 8 tribün gösterisine yer verildi. Listeye Türkiye’den Galatasaray 4 numaradan girdi.

Listeye 1. sıradan Borussia Dortmund girdi. Son.tv’de yer alan habere göre, 2. sırada ise İnter yer alıyor. Dünyanın en büyük takımlarının yer aldığı listede ise ilk 8 arasına 4. sıradan girmeyi başaran Galatasaray var.

Borussia Dortmund taraftarı Real Madrid ile yapılan karşılaşmada muhteşem bir kareografi açmış ve tüm izleyenleri hayran bırakmıştı. ABC’nin yaptığı değerlenmede Borussia Dortmund bu kareografi ile 1. sırayı kaptı.

ULTRASLAN TÜRKİYE’Yİ LİSTEYE SOKTU

8 takımın tribün şovunun yer aldığı listeye ise sadece Türkiye’den Galatasaray dahil edildi. Borussia Dortmund birinci, İnter ikinci, Salernitana üçüncü, Galatasaray ise bu sıralamaya göre dördüncü sırada yer aldı.

HANGİ KAREOGRAFİLERE YER VERİLDİ?

Galatasaray’ın listeye girmesini başaran kareografiler ise Fatih Terim’in de yer aldığı “Cimbom Başı Dik Yürür” ve “Saraçoğlu’nu Yakın, Şampiyonluk Daha Yakın” kareografileri oldu.

İŞTE GALATASARAY’IN LİSTEYE GİRMESİNİ BAŞARAN O KAREOGRAFİLER

CİMBOM BAŞI DİK YÜRÜR

SARAÇOĞLU’NU YAKIN ŞAMPİYONLUK DAHA YAKIN

Bu haber kaynak gösterilse dahi aktif link verilmeden kullanılamaz.

ETİKETLER: